Pa evo i mog Pajka kako ga ja zovem!

za sad samo par slika cisto da vam zagolicam mastu,a ostale slike u skorije vreme

inace je to VW Passat iz 2002 godine,tDI masina naravno,sa 130 ks,i 6 brzina!

uvezen je iz Italije pre dva meseca,vozim ga skoro mesec dana,i ima 183 000km na satu i u servisnoj knjizici,i ja sam mu drugi vlasnik

opremljen je u HIGHLINE opremi,znaci koza,navigacija,senzori za svetla,kisu,4 podizaca,grejaci sedista,bord kompjuter,trokraki kozni volan,tempomat,8 airbegova,ksenon,17 alu felna i tako dalje jos da ne nabrajam,a mislim da ovakav pasat i nema opremljeniji i jaci sa opremom od ovog HIGHLINE.

za ovih mesec dana koliko ga vozim, ok je za voznju,udoban,startan sto mi se najvise svidja to kod obrtnog momenta lepo lepi za sedista u svakoj brzini pa cak i u sestoj.imam dosta posla oko ulepsavanja kao sto su tamna stakla,ovaj mahagoni u kabini da zameni neka druga boja,silver mislim najpre,oko mehanike tu je naravno trap da se utegne posto su mu ramena losa a cuo sam da im je to boljka onda neko fleksibilno crevo sa leve strane motota da se zameni da bi bio tisi u kabini i jos par sitnica oko ulepsavanja. za sad sve u svemu zadovoljava,posle bmw-a 318 ci kupe e46 sam vozio pre ovog passata!