I ja bi voleo da kupim skodu od 40+godina i da nemam telefon sa kamerom, a uz to naravno ni fotoaparat.... kao i nijednog prijatelja koji isto to nema... kada budem bio bogat ponudicu ti 550evrica za skodu koja je izradjena u xxxx primeraka i po nicemu nije ostavila trag u automobilskom svetu..... smatram da je kupovina cist promasj a te pare i ja bi licno plakao ako bi me neko terao da ih dam cak i da ih imam.....
U svakom slucaju primerak je odlican i u zdravlju ga cuvao jos toliko godina.
Posto nemam vise sta da kazem iskljucicu se iz ove teme.....
Usput skoda iz tog doba nikakve veze nije imala sa nemackom a kamoli sa volkswagenom tako da mislim da joj ovde mesto uopste i nije....
grijesis druze, mjesto joj je bas odje jer ovakav model vrijedi da je na svakom forumu o automobilima jer ovih MB-čki NEMA a kamoli u ovakvom stanju, da imam pare isti bi potez napravio ili bih mozda uzeo rasturenu pa bi je radio al to bi me sigurno izaslo mnogo vise od 5500 kolko je kolega platio
a i ko je nije imao - pojma nema o cemu prica - auto vrijedi i za primjerak sa ovakvom kilometrazom i ovim godistem je tu nedje ta cijena, pa skode 105-120 u njemackoj (kojih ima mnogo vise nego ovih MB) dostizu vrijednosti do oko 3500e
Kolega nek je sa srecom i da ti krasi garazu jos najmanje 40 godina
a za komentar da skode iz tog doba nemaju nikakve veze sa VW-om - samo cu da kazem da skoda mozda nema ali Ceska ima i te kakve veze sa nastankom VW-a (jer je on zahvaljujuci Bubi postao ovo sto danas jeste tj VW u pravom smislu rijeci)

- ko zna zna ko ne zna nek gugla