Autor Tema: Tvrde kocnice ??  (Pročitano 2920 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže moskwa

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: MK4
Tvrde kocnice ??
« poslato: Novembar 01, 2011, 03:36:23 posle podne »
Bio sam kod nekoliko majstora i kazu da je sve OK  boodala Sad mi se opet desilo kad sam isao kroz grad da mi je kocnica tvrda.Primijetio sam da mi se to desava po gradu kad idem  prvom-drugom, .Diskovi su dobri, crijeva dobra majstori kazu sve je dobro.Kad odem kod njih oni stisnu kocnicu ona normalno radi ...
Sto vozis jednom rukom? Prebrzo ulazis u krivine!! Ne pretici kad ovaj ispred tebe vozi 80! Dje zuris, hoce li te spasit' to sto cemo 10 min prije stic'? Previse se opustas i nije to to, neviras me! E sto te nece uhaviti' radar opet pa da mi kukas!" ♥ :) https://www.youtube.com/user/vr6DOTme

Van mreže StevanGTD

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Polo 6n2 GTi
Odg: Tvrde kocnice ??
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2011, 05:09:38 posle podne »
Zamiljivo je to sto se i meni isto desilo pre mozda 20-tak dana , sad mi je meka kocnica  . . . Svi kazu da je ok i da pumpa dobro pravi vakum itd itd . . .

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Novembar 01, 2011, 05:22:58 posle podne »
Neđe pušta vakuum,a može biti bilo đe...

Van mreže moskwa

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Novembar 01, 2011, 05:29:50 posle podne »
pa isto se i meni desilo prije 10tak dana...posle toga normalno sve do danas...nedje sigurno nesto nije kako treba :)
Sto vozis jednom rukom? Prebrzo ulazis u krivine!! Ne pretici kad ovaj ispred tebe vozi 80! Dje zuris, hoce li te spasit' to sto cemo 10 min prije stic'? Previse se opustas i nije to to, neviras me! E sto te nece uhaviti' radar opet pa da mi kukas!" ♥ :) https://www.youtube.com/user/vr6DOTme

Van mreže Fica

• Master Member
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
« Odgovor #4 poslato: Novembar 01, 2011, 06:37:05 posle podne »
kod mene se to desavalo a sve mi je bilo ok i onda sam posumnjao na pumpu a najlakse je da  utvrdis kad ti se to desi imas crevo koje ide od vakum pumpe do servo dobosa tu ga otkacis i ako pravi vakum znaci da je ok barem se meni tako desavalo i na kraju se ispostavilo da je gumica sto dolazi na glavni kocioni i servo dobos pa sam stavio dve da bi dihtovalo sa jednom nije htelo i od tad nemam problema.

Van mreže moskwa

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Novembar 01, 2011, 06:40:36 posle podne »
i ja mislim da je gumica pa cu to da promijenim..cini mi se ne prilazi kako treba

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Novembar 01, 2011, 06:42:12 posle podne »
A ondak ćeš da mi pokažeš neđe koja je to gumica... ;)