Potreban mi je savet u vezi maglenki...... pošto nemam prednji branik sa maglenkama, a neophodne su mi, razmišljam koje maglenke da ubacim, a da mnogo ne narušim izgled da odudaraju.... e sad branik se ionako skida čim dođu topliji dani, zbog one krljotine na levoj (vašoj desnoj) strani, razmišljao sam da nešto uklopim ispod branika na mestu gde su one rešetke kao što je na novijim.
Nisam viđao da je neko radio nešto slično na b3, pa da vidim imate li neki predlog, ja imam nekoliko tipa sijalica na koja sam nabasao na netu koje bi mogao da stavljam.....
Evo kakva je moja maska

a šta mislite za neke od ovih?
ove mislim da nisu velike i da bi mogao da ih uklopim u one rešetke ispod branika da ne odudaraju, bar se nadam....
ili ove od passata b4, da uklapam tu u rešetke... ako neko ima ove na b4 nek mi kaže dimenzije da vidim dal može...

ili ove koje su najmanje (ali sa sočivom) da takođe probam da uklopim u masku....

A i iskren da budem ne sviđa mi se kako izgleda sa fabričkim maglenkama, pre bi tražio ceo branik od b4 da uklapam ali to već nije to neću da menjam izgled prednjeg dela.
Ajde da čujem ima li neko bolji predlog?