Pozdrav, i ja imam passata b5.5 tdi 74kW, i kad auto odstoji dan dva, nece da upali, vergla na 200 obrtaja dok ne izbaci stop i tako desetak puta, i onda kad upali, mogu ga odma ugasiti i opet upaliti, i vozio ga tako i ostavio 7-8 sati napolju i opet upali bez problema, i kad ostane tako da se ne dira dan-dva onda ga opet ne bi upalio nema sanse, terao sam kod majstora, svi grejaci ispravni, nema greske na bordu, i on kao sumnja na tandem pumpu, ali tandem pumpa 300 evra.
Da li neko zna kako mogu eliminisati da li je to do tandem pumpe, i druga stvar, cuo sam da se to reparira zato sto popusti neka gumica, ako neko zna nekog ko to radi u blizini Novog Sada bio bi zahvalan, jbga najlakse promeniti celu pumpu zbog gumice... Ako je do toga, bas sam se razocarao u majstora.
Edit: Zaboravio sam reci, da jednom kada auto upali, dobro radi, i super vuce u svim brzinama, kao da nista nije bilo, znaci sve ok, pa mi je sumnjivo to za tandem pumpu jer valda da je neispravna ne bi dobro snabdevala gorivom ni kad auto radi?