Autor Tema: Passat 74kw - Tandem pumpa.  (Pročitano 19527 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dag81

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Passat 74kw - Tandem pumpa.
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 25, 2011, 12:51:17 posle podne »
Nista ne diraj. Tj. ako ne placas dijagnostiku svrati, ali mislim da nece biti tih gresaka.
Eventuano suni neki cistac dizni i vozi.

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 25, 2011, 04:50:33 posle podne »
Vozi dok ne počne ponovo(ako počne,sačuvaj bože)pa onda preduzimaj korake!
Mislim da su ti čistači jedno obično smeće.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 25, 2011, 09:33:46 posle podne »
Prvo paljenje danas - Upali na zub, 2-3 puta na stotinku je jako malo trznu, ni za porediti kako je bilo, i to u prvih 30ak sekundi rada motora,posle toga sve ok",prima gas,reze,nema trokiranja itd.... Sta mi je ciniti ???
gdje ces me naljutiti da dodjem u sombor i donesem i zamijenim ti tu diznu da ne visis svaki dan kod majstora ko da vozis dvojku 16v

Van mreže Six

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Audi A4 B8
« Odgovor #43 poslato: Oktobar 25, 2011, 11:26:48 posle podne »
Bome!, podeljena su misljenja ...   coilleo2tj
 Gedora uliva najvise poverenja, mada me ne svrbi dzep ali me nece boleti glava.
Ok", ako i ujutru opet bude stucnuo , posto sada necu placati dijag... ,oticicu pa ako prijavi istu gresku... dizna ide u plakar kao trofej.
Six

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 25, 2011, 11:31:35 posle podne »
Ja sam ti odmah rekao da je dizna u pitanju, a  na kablovima su mogli da se odrade kontakti, al ajd sad.
Boban-Rus

Van mreže Six

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #45 poslato: Oktobar 25, 2011, 11:42:45 posle podne »
@boban-68 - jeste.. ali kablovi se stvrdnuli ko kamen, a eto kablovi + ruke + kontrola prednjice i zamena gumice na uljnom f. ,jer propisala =1500din.. ,naravno + castim  :rolleyes:
A , znaci ne uporedivo koja je razlika u radu motora. Pre zamene trokiranje,pad snage itd ,kako recima opisati, a sada samo 2-3 puta na stotinku kao prekid struje trznuo i sve Ok" .. no , @gedora je rekao svoje , a sto se mene tice ,u mojim slucajevima ne grasi  biggrin biggrin, no" samo da ga ne naljutim  bonk, odlucice dijag...  , i jutarnje paljenje.
Six

Van mreže Six

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 29, 2011, 03:59:28 posle podne »
Dijag... je radjena  i u servisu gde je greska ocitana i u jos jednom, gde je stigla nova (pa probno-gratis) ... Obe - ne ocitavaju greske na motoru-dizni :) , Nista ne diram!,a nadam se i da necu u buduce :)
Hvala svima!, a mozda i nekome pomogne ova tema.  beer
Six

Van mreže vagenovac

• VW Početnik
« Odgovor #47 poslato: Februar 03, 2012, 12:29:11 posle podne »
Pozdrav, i ja imam passata b5.5 tdi 74kW, i kad auto odstoji dan dva, nece da upali, vergla na 200 obrtaja dok ne izbaci stop i tako desetak puta, i onda kad upali, mogu ga odma ugasiti i opet upaliti, i vozio ga tako i ostavio 7-8 sati napolju i opet upali bez problema, i kad ostane tako da se ne dira dan-dva onda ga opet ne bi upalio nema sanse, terao sam kod majstora, svi grejaci ispravni, nema greske na bordu, i on kao sumnja na tandem pumpu, ali tandem pumpa 300 evra.

Da li neko zna kako mogu eliminisati da li je to do tandem pumpe, i druga stvar, cuo sam da se to reparira zato sto popusti neka gumica, ako neko zna nekog ko to radi u blizini Novog Sada bio bi zahvalan, jbga najlakse promeniti celu pumpu zbog gumice... Ako je do toga, bas sam se razocarao u majstora.

Edit: Zaboravio sam reci, da jednom kada auto upali, dobro radi, i super vuce u svim brzinama, kao da nista nije bilo, znaci sve ok, pa mi je sumnjivo to za tandem pumpu jer valda da je neispravna ne bi dobro snabdevala gorivom ni kad auto radi?
« Poslednja izmena: Februar 03, 2012, 12:32:00 posle podne od strane vagenovac »