Autor Tema: ogledalo fara  (Pročitano 6153 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže hallamiti

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: ogledalo fara
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 18, 2008, 02:23:40 posle podne »
ajd pa ako postoji nesto za ovo javljajte

Van mreže YUPOWER

• Hero Member
    • http://www.boracompany.com
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 19, 2008, 01:30:27 pre podne »
jedini lek za to su takozvane kajlice koje se uguraju izmedju plastike i sociva koje sprecavaju da se trese socivo
kod tebe je sve u redu isto kao i kod mene i jos kod par 100000 ljudi na ovom svetu koji imaju isti problem jer je to fabricka greska ;)
znaci kazem ti-imaju da se kupe kajlice koje sluze samo za to zaglavljivanje izmedju plastike i sociva ali ih ima samo na ebay-u.
ja sam se vremenom navikao i ne smeta mi,bitno da je u toku voznje sve cisto i jasno ;)
PS,to mozes i sam da napravis samo nemoj preterivati sa guranjem da nebi poremetio geometriju sociva B)

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • vw builds cars-others just try to do it
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 19, 2008, 10:01:31 pre podne »
a nisi probao ovu novu hemiju--turtle ima neko sredstvo za poliranje stakala ima i sonax ali neznam da li kod nas moze da se kupi,e sad koliko je to efikasno neznam jer nisam probao niti znam nekoga ko je to radio mada mislim da bi trebalo da bude ok.mebi su se branici bili oljustili i skroz pobeleli,kupim na omv pumpi sonax-ovo sredstvo za farbanje spoljne plastike za kola i eno ih sad ko novi-fantasticno sredstvo,onda turtle sredstvo za pranje felni koje sam koristio jednostavno nisam mogao da verujem izgledaju mi felne ko nove--po mraku sijaju do bola,tako da mislim da bi i to za stakla tebi barem donekle zavrsilo posao
DRIVE IT WITH PRIDE

Van mreže hallamiti

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 19, 2008, 12:10:48 posle podne »
hvala na savetima, probacu to, samo ovo je plastika nije staklo, nadam se da imaju i za to!!!

Van mreže Zvezdan

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Novembar 19, 2008, 11:04:23 posle podne »
kod mene na cetvorci se ne trese vec se to ogledalo na desnom faru skroz razmrdalo,postoji li neko resenje ili se mora menjati far ili ako je to moguce uopste samo ogledalo/pozz

Van mreže VW-TECH

• Full Member
  • Auto: Seat ibiza 6L TDI
« Odgovor #25 poslato: Novembar 20, 2008, 03:05:37 posle podne »
postoji mnogo jednostavnije resenje. uzmes ona dva srafa ( gornja) sto drze far, popustis i gurnes far da legne na branik, zategnes i to je to. tako smo radili u porscheu dok nisu izbacili one glupe kajlice o kojima je yupower pricao.
Say no to spark plugs!