Autor Tema: radar ili ne  (Pročitano 6230 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
radar ili ne
« poslato: Oktobar 20, 2011, 10:09:38 posle podne »
Samo jedno pitanje...malopre sam zurio do Bezanije nesto i onde kod SIV-a sam prosao oko 90 km na sat... murija bila parkirana izmedju dva pravca okrenuta ka meni ,a  ja majmun nagazio i posle ih video kada sam proleteo pored njih...ali nisu izasli iz kola (nisu stigli) ...pa me kopka da me nisu slikali mozda?  boodala
ako jesu.... wacko

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
Odg: radar ili ne
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 20, 2011, 10:12:15 posle podne »
pa i ptice na grani znaju za radare kod siva,na pravcu kod juge,u bulevaru lenjina...nemoj da se zezeas sada sa tim stvarima...za 90 u gradu mozes i zatvor da dobijes...
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 21, 2011, 12:28:32 pre podne »
pa isao sam ja polako zbog guzve na mostu,al' sam pozurio kada sam prosao usce ... i jbg... pa me sada interesuje jel moguce da su me uslikali ili slicno?  :huh:
inace je jedan taxi isao ispred mene ali u srednjoj traci, a ne u zutoj, i onda sam mislio da nema posto se oni medjusobno obavestavaju gde je murija i slicno... napravio sam gresku, a veruejm da bih stigao 3 - 5 + - minuta nego sto sam stigao... NIGDE NE ZURITI

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 21, 2011, 01:02:37 pre podne »
mislim da ako nisu bili s`onim novim dzipovima da su jako male sanse da imaju onu famu il kako se vec zove onaj radar

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 21, 2011, 01:07:51 pre podne »
Neznam kako je po Beogradu, ali znam da na Ibarskoj imaju i u Pezoima te babaroge. Ne svi i stalno, ali sam vidjao cesto.
Boban-Rus

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 21, 2011, 01:25:37 pre podne »
trebalo je da kod opstine napravish polukruzno i da se vratish do njih i da ih zamolish da ti pokazu kako si ispao na slici... lollol ako imash srece mozda ces imati i klip za youtube... Hoce da ucine i da ti pokazu, samo treba lepo da ih zamolish... Mada su slike malo skuplje nego kod fotografa da si se slikao, al ono, ipak su to slike po mraku i u pokretu... umetnicki dojam...  lollol

Mene kako su ovim cudom nafatali letos, opasno vodim racuna... Sreca moja te sam izlazio iz Blaca, losh put, a ja ko mlad majmun... tak da ono, zezanja vishe nema...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 21, 2011, 09:22:35 pre podne »
:) veselo
Znam taj put kod Blaca... "put" ...
A sto se tice mene, kada sam se vracao bili na istom mestu, i zaustavili nekog lika... pa sad samo da se nadam da su tad pristigli kada sam ja prosao pored njih, i nisu se spremili  biggrin

Van mreže faki85

• Sr. Member
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 23, 2011, 03:27:43 pre podne »
Neznam kako je po Beogradu, ali znam da na Ibarskoj imaju i u Pezoima te babaroge. Ne svi i stalno, ali sam vidjao cesto.
jel to stvarno tako zovu ili si ti lupio, ne mogu da prestanem da se smejem (babaroge) lollol lollol lollol lollol lollol
« Poslednja izmena: Oktobar 23, 2011, 03:29:31 pre podne od strane faki85 »

Van mreže Garfield

• ~~LOW&SLOW BABY LOW&SLOW~~
  • Hero Member
  • Nije bitno sta radis bitno je sta vozis (VW)
  • Auto: Dacia Logan, Corrado G60
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 23, 2011, 03:48:03 pre podne »
ja cekam isto da mi stigne cestitka sa smederevskog puta bonk no i dalje se nadam da me nisu snimili, ali inace vodim racuna o ogranicenjima  driving
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže gzthe

• Sr. Member
  • Auto: Golf4 1.8t
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 23, 2011, 03:53:13 pre podne »
haha zatvor ti ne gine  lollol

zemunac, sale nikad dosta, nemoj da ga zezas  ;)  

U najgorem slucaju moze da dobije 12 meseci zabrane ako je visestruki prekrsilac i to u slucaju da je u blizini bilo pesaka.
 Evo ja sam dobio za 91 km/h u milutina milankovica,  1 mesec zabrane i 4 boda i 6000 kaznu. Prvi prekrsaj, nigde nije bilo pesaka u blizini, to valjda nesto gledaju mada nema pesackog na pravcu od pocetka do kraja bloka gde su oni bili kod Holiday In-a.
 Brate maj 2010 jos me nisu zvali iz supa a presuda gotova bila u aprilu 2011

Inace za prekoracenje od 21-50km/h je 4 boda, 6-20 000 dinara, i 1-12 meseci zabrane. naravno ovo je u naseljenom mestu.
« Poslednja izmena: Oktobar 23, 2011, 03:54:51 pre podne od strane gzthe »
volim corrado vise nego kevu i caleta

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 23, 2011, 05:06:54 pre podne »
ja cekam isto da mi stigne cestitka sa smederevskog puta bonk no i dalje se nadam da me nisu snimili, ali inace vodim racuna o ogranicenjima  driving
  "' ja cekam ISTO  da mi stigne..."  lollol
isreno se nadam da necu stici...  jer vec cekam jednu, isao sam 81 gde je dozvoljeno 60 i pisali mi...to mi je prva kazna za prekoracenje... zato se nadam da mi ovo nece stici. Drugar me ubedjuje da me nisu slikali jer nije video blic ( a ja nesto ne verujem da se mora videti blic,ali ajde).  a jos jedna optimisticna stvar je to sto su zaustavili nekog lika kada sam se vracao, pa se nesto tesim da nisu bili sa radarom nego obicna patrola , jbm li ga vise sta da mislim badmood

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 23, 2011, 10:12:11 pre podne »
blic nemoras da vidis, nove kamere nemaju blic ko blic da te zaslijepi tj da blicne ono, nego neki neki infra-qrac-palac koji ti fino osvijetli tablicu i lice vozaca a da nisi ni prmjetio, ne znam koristite li takve "babaroge" u srbiji, koriste ih po austriji i ceskoj i ostalim EU zemljama, zovu se AD9 i AD10  i njihov moderniji brat A109T koji isto radi sto i prethodni radari samo sto automatski salje prekrsaj u databazu tako da ne postoji sansa da se snimak/foto izbrise ili da ne dodje u prekrsajni postupak  biggrin

Van mreže v nevajda

• VW Početnik
  • Auto: mk1turbo dizel
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 23, 2011, 12:25:49 posle podne »
Sta je sa sluzbenim listom 3-85 koji opisuje koriscenje radara . Tu lepo pise da radari bez slike kola nevaze,a sa slikom samo u odlasku,ja sam se pozvao na taj sluzbeni list pre par godina i nista mi nije stiglo.Ovo je pre par godina bilo u kuriru i ja imam taj list jos uvek uvek i pokazem panduru kad me zaustavi.Sad zadnji put na putu Zrenjanin Novi sad posle skretanja za Arad tu su stalno pandur se mislio mislio i na kraju me pustio

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 23, 2011, 12:27:24 posle podne »
@faki85 ja ih tako zovem  lollol. Ma i oni prestretaci su jos gori, jer mere iz svog vozila sa civilnim tablicama u voznji i nemas pojma da su te merili. Toga se treba paziti. Znam pouzdano da ih ima svakodnevno na autoputu ka Nisu. A kad sam isao u Septebru za C.G. momci sa foruma iz C.G. su me na vreme opomenuli da vodim racuna na svetlo plave Passate B-6 u C.G. Na Niskom imaju nekog Pezoa velikog 407 mislim ili tako nesto.
Boban-Rus

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 23, 2011, 02:04:03 posle podne »
nis je pezo 607 i stalno menjaju tablice angry2 nikad nemaju iste tablice na autu  angry2
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže Kboy

• VW Početnik
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 23, 2011, 02:24:35 posle podne »
Sa smederevskog ti stize sigurno zato sto koriste bas ovaj radar sa gornjih slika,a kola su fiat punto al onaj stariji tip,tako da ono,ako si prosao pored njega znas sta tije za ocekivat'. biggrin

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 23, 2011, 03:54:32 posle podne »
@faki85 ja ih tako zovem  lollol. Ma i oni prestretaci su jos gori, jer mere iz svog vozila sa civilnim tablicama u voznji i nemas pojma da su te merili. Toga se treba paziti. Znam pouzdano da ih ima svakodnevno na autoputu ka Nisu. A kad sam isao u Septebru za C.G. momci sa foruma iz C.G. su me na vreme opomenuli da vodim racuna na svetlo plave Passate B-6 u C.G. Na Niskom imaju nekog Pezoa velikog 407 mislim ili tako nesto.

na sivog pasata B6 (svetloplavog nema skrsili ga odmah po kupovini  biggrin) i crnu B klasu mercedes i crnu Golf peticu sa zatamnjena stakla i neke felge 16" i punu soferku kamera i rotacionih svjetala  biggrin

i kod nas mijenjaju tablice, passat ih ima 4-5 tablica a B-klasa ima 2 tablice PG-CG i Kolasinske  ;)

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 26, 2011, 12:56:37 pre podne »
@Kboy bili su u ovom novom dzipu dal nisan ili tako nesto znai uglavnom najnoviji dzip ne punto itd

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 26, 2011, 01:02:24 pre podne »
Micubishi pajero.  biggrin

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 26, 2011, 01:14:44 pre podne »
a ne znam, ne secam se, uglavnom znam da sam vidjao i nissan-e i tojote bleh