Stošketov je ekstra ali meni treba karavanče
da nije daleko išao bi još danas da ga pogledam.... a ono jes' star, ovaj moj 32b je '87.

al nema delova za njega sredio bi ga ja... a kao da znači nešto dal je '89. il '91. Iskreno i jedno i drugo su starudije.... znam ja da za 2500e mogu da uvezem odličan polovnjak sa eko3 motorom, ali nekako ne volim kad je sve plastično i elektronski.....
ja bi pre dao 1500e za neki ovakav auto u srednjem stanju, i još 700-800e da dovezem neki stranac iz Švabije ili Bulgarije, a ima ih još, i da napravim auto prema mojim potrebama, pre nego da uzmem poštarske pande i punta... i da samnom nosim broj od Milana Tarota da ga zovem da mi kaže šta im je kad stanu negde....
jedino što se premišljam, je to što sam hteo dizela a ovaj benzinac.... tj. plinara.

Da ima tako malo kilometara na satu...meni je malo sumljivo,a 88 god. hm ?! 
A kod tako starih limuzina ja se i ne opterećujem da gledam na kilometar sat, pa karavan ko kupi on ga kupi da ga vozi bre, a ne da mu stoji, tako da te priče o maloj kilometraži

pa ja ovaj moj ne gasim ne znam šta sve nisam vozio s njim.....
a izračunajte da je prelazio dnevno 50 km to je godišnje 18250..... puta 23 godine = 419750km...... a ja vozim daleko više od tog proseka pa vidite onda koje su to kilometraže..... a kad neko kaže prešao toliko iskidam se od smeha.....