dobro ajde sada ti ili ovaj jos pametniji koji je cak napisao da moze da ode na sajt CASTROL srbija..................... i neka zapise br.telefona sa toga sajta.neka pokusa nekog-a da dobije na taj br. tel..........
pa kada dobije nekoga neka javi nama svima
jasam im poslao gmail
gedora je jedan od dobrih majstora na ovom forumu ali nema potrebe za vređanjem ja tako mislim nego daj da dečko počne od nečega pa dokle stigne.
markomiha ovako na forumu imaš 5 % stručnih ljudi štose tiče mehanike a 95% smo mi obični vozači sa svojim iskustvima.meni su na forumu pričali kada sam objavio svoj problem sviranje kada smotam volan pun levi ili desni da je kaiš i jasam to poslušao kupio nov najskuplji i sam zamenio i znaš šta se desilo.pele manem se ja foruma i odem u vw servis kažu oni remenica na anternator mrni neverica oće dame opale po uši ostanem ja tu zamene oni remenicu i auto prede nema pištanja .ovo sam ti ispričao dase maneš naših priča odi kod majstora koji radi vw -dobrog majstora i rešićeš problem ovde ima samo da skreneš spameti.pozdrav iz niša
ja gedoru licno ne znam ali smo generacija i isli smo sigurno u istu skolu
slazem se sa njim jer i sam do sada nailazio na mnoge nelogicnosti u mehanici
kojom se bavim od ihhahaj
ne razumem ljude traze pomoc a neznaju neke osnovne stvari
pojedini ljudi se naljute jer su nase pretpostavke izrecene na osnovu njihovi pitanja
pojedinci napisu samo problem tj.marku,tip,kw,ks,i godiste a retko ko napise koliko ke sasio hiljada km i ocekuju da
se to resi svaka cast svakom ali ja takve stvari nebih mogao da napisem i ocekujem da mi neko resi
ne kazem ja daleko bilo ima i ok odgovora ali su i oni opet vezani na ISKUSTVU
pa pojedinci misle da u servisima rade ekstra majstori varate se
cuveni opelov servis da ga ne imenujem uzeo je mom drugaru preko somica da resi problem sa glavom motora a resio sam ga ja za nekih 50 evrica samo za delove i jedan dobar rostilj
ipak gedora ima koliko toliko iskustva
a i ja sam budala sto se uolicem u ove price