nije kontra druze nego tabla prohroma (316 l ) kosta 13000din sa atestom (ta je cena bila pre 6meseci ako opet nije poskupilo)i moras kupiti celu tablu,to sto se prodaje po oglasima je uglavnom prohrom sa otpada boga pitaj koji a kod nekih sto prodaju je i obican lim,onda babler ili filter gasa nije dosta samo cev staviti u vodu i da se preciscava samo voda nemoze da precisti taj gas ,pa isparenja od Koh-a ulaze u motor a aluminijum i koh se nevole bas, a ni ostale legure od kojih su napravljene glave motora ,razni leptiri(klapne),usisne grane, pred grejaci,sensori.sve to isparenja koh-a hoce da nagrize.onda rezervoari su ulavnom lepljeni nekim lepkovima,smolama,sve to lepo izgleda na slikama a u eksplatacoji usled vibracija ,vremena, radoznalih ljudi to polako pocne da curi ili tecnost ili gas. E a kad tecnost curi vidi se a sta kad pusta gas sta onda. To je sto se tice tecnog dela a sad dolazi red na struju u kompletima sto se kupuju uglavnom dobijas jedan osigurac i jedan relej par zica sa stopicama i to je to ,ako nemas pwm onda moras da pravis smesu za taj motor a ako pravis smesu koh i destilovane vode da dobije neku potrosnju struje u nekim granicama za motor onda smesa izdrzava do -12 stepeni max -15 .onda trebaju tu neke elektronike da se zavara komp koje niko nedaje u kompletima sto moras da kupis naknadno i da ugradis a kostaju oko 30e plus zice,plus majstor pa konektori i td. Cena redovnog uredjaja sa svim elementima oko300e za motore do 1600cm3 i to je ako kupac nema neku posebnu zelju npr da se nevidi instalacija u motoru ili elektronika u kabini ili tako nesto slicno veruj mi mala cena sa obzirom koliko ima posla da se sve to sastavi prvo pa isproba na stolu 7dana pa tek onda ugradi u auto ili proda .mozda samo ja tako radim ali jedino tako zanam sta je. Kupovao sam ja celije da vidim da se nemucim sa njima pa da jeftinije bude ali neke se griju ko lude neke neprave gasa propocijalno sa strjom koju truse i td.nemozes imati kvalitetno i jeftino to neide. za bilo kakve informacije tu sam sve sto sam napisao probano je u praksi.