blackwood91 Gedorin rad je za svaku pohvalu, ja to jako cenim i postujem i strasno bi voleo da vidim taj auto, a kamoli da cujem kako radi i kako ide, ali to je dr vrsta tuninga, to je auto koji jespreman za trke, iz kog je izvucen maximum..to je auto koji nije za svakodnevnu upotrebu i auto ciji se motor na svakih par stotina predjenih kilometara vadi i radi o5..msm da niko ovde od nas ne bi tako nesto pravio ( sem Gedore koji vozi trke...da sam u mogucnosti i ja bi to voleo da vozim,ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo ), jer svima nama treba auto koji se manje vise koristi skoro svaki dan, ali pod ozb tuning se naravno i ne podrazumeva cipovati auto i to je to...msm da se iz onog linka sto sam okacio o Slovencu vidi sta je pravi tuning i takav auto moze svaki dan da se koristi, ali taka svtvar mnogo kosta i to rade ljudi koji zive za to i koji znaju nesto vise o kolima...da sam bio segrt kod Gedore npr, mozda bi i ja sad nesto ovako spakovao, ali verovatno u mk2 zbog finansija, ali bi mi ga vozio sa uzivanjem kao da je mnogo lveca klasa auta nego sto jeste...sve u svemu tuning je ozb stvar, koju ne radi svako, samo onaj ko to voli i ko je u mogucnosti, a takvo zadovoljstvo mnogo kosta...ja iskreno msm da je Slovenac ulozio jedno od 8000 do 10000 e u njegov auto, posto je sve bukvalno novo, ali onaj auto za njega sigurno ima neprocenljivu vrednost..