Imam jednu nedoumicu

... Naime skoro sam se vracao iz Podgorice ka Loznici i negde na putu od Niksica prema Bosni, pocela je da pada kisa... Dugo nije padala i naravno kolovoz je bio klizav. Pazljivo sam vozio, ali ipak u jednoj krivini mi je zadnji kraj pobegao udesno, pa sam posle kraceg plesa vratio vozilo u normalu... Brzina je bila oko 40 km/h, saputnici su uglavnom spavali pa nisam agresivno vozio.
Ne bi mi to bilo toliko cudno da mi se posle toga opet nije desilo da mi malo klizne zadnji levi tocak i da ujak pre dve godine nije imao isti slucaj samo sto je tad udario u obalu pokraj puta (prosao je sa blazim ostecenjima)... Auto je bio opterecen na svakako pozamasnu masu (nas cetvoro u kolima).
E sad, generalno imam utisak da se njegova cetvorka koju vozim vec nekih 10 do 15 hiljada kilometara dosta naginje u krivinama... Interesuje me da li je to mozda u pitanju mekse oslanjanje samo kod pojedinih verzija ili sve cetvorke imaju takvo oslanjanje osim sportskih. Udobnost je solidna, a mislim da su i amortizeri... Jos jedan poznanik je na moju pricu nadovezao kako je imao slicno iskustvo sa golfom 4 ciji je vlasnik njegov sef...
Da li je neko imao slicnih problema ?