Autor Tema: Izbor boje (proizvodjaca) za farbanje  (Pročitano 8209 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže JovanSRB

• Jr. Member
  • *
Izbor boje (proizvodjaca) za farbanje
« poslato: Septembar 24, 2011, 06:34:36 posle podne »
Trazio sam i nisam nasao sta me interesuje pa resih da otvorim temu... Mislim da joj je ovde mesto.. Naime, treba mi pomoc pri izboru proizvodjaca boje za auto... U pitanju je akril bela L90E. Blizu toga sam da uzmem duxon koji je 3000 din set, a ima i maxmayer koji mi je skup 5000.  ... Ima li neko iskustva sa tim duxon bojama jer mi njihova cena odgovara, i koja je razlika izmedju njih i maxmayera? I naravno ako ima jos neko resenje. Molim za pomoc i hvala!!

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
Odg: Izbor boje (proizvodjaca) za farbanje
« Odgovor #1 poslato: Septembar 25, 2011, 09:43:23 posle podne »
uzmi majera...nemash pojma koliko se primeti razlika u kvalitetu... Drugarov otac je farbao dvojku nekom jeftinom farbom znaci nit sija nit ima dubinu... inace isto bela akril... tako da ako radish za sebe odradi ga necim malo kvalitetnijim,mislim za dvojku ti treba max 2 seta, tako da ti to 40 evrica, na 300-400 koje dajesh majstoru to nije nishta... bar ja tako gledam....
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Na mreži Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #2 poslato: Septembar 25, 2011, 10:00:08 posle podne »
Uzmi OC MIPU. Ja sam farbao sa njom prosle godine i odlicna je boja. Ima odlican sjaj i dubinu. 2.5 seta me je kostalo 9.300RSD.

Van mreže JovanSRB

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #3 poslato: Septembar 26, 2011, 06:35:36 posle podne »
Ne bas da je mayer jeftin, dva seta izadju oko 11 hiljada.. A kazu mi da uzmem taj duxone (3000 set) pa nzm dal je neko imao s tim iskusva... A upravu si kad kazes da za sebe treba raditi najkvalitetnije..

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #4 poslato: Septembar 26, 2011, 11:06:36 posle podne »
Mene je materijal za mk1 koshtao tako neshto oko 120-130 eura sa popustom nekim minimalnim... Ali ima dubinu i sija jebe kevu, iako je prljavo bela... Mislim da je ovaj ortak radio tom nekom jeftinijom, meni je rekao da je mipa, ali ko zna... mozda me lozi... mozda je taj duxon... tako da ako imash nameru da ga odradish za sebe kako valja, bolje je kvalitetniji materijali...ipak ne farbash auto svakih godinu dana  B)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže blackwood91

• Sr. Member
  • No replacement 4 good displacement
  • Auto: VW Bora TDI
« Odgovor #5 poslato: Septembar 28, 2011, 07:44:01 posle podne »
Moj glas ide za majer, ako vec radis za sebe onda je kvalitet dosta bitan...

Van mreže Garfield

• ~~LOW&SLOW BABY LOW&SLOW~~
  • Hero Member
  • Nije bitno sta radis bitno je sta vozis (VW)
  • Auto: Dacia Logan, Corrado G60
« Odgovor #6 poslato: Decembar 10, 2011, 09:32:49 posle podne »
to je skupo za majera i jos plus sto je akril boja meni je u majeru prodavacica rekla da ce me metalik plava sa vise kristala set izaci oko 4,500 hiljade sto mi je korektna cena za set metalik boje, a verujem da je metalik puno skuplja od akrila, neka me neko ispravi ako gresim mahac
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih