Autor Tema: Помоћ-Ауспух ули нешто друго.  (Pročitano 1360 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DrazaRuma

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf III 1.9TDI Rabbit
Помоћ-Ауспух ули нешто друго.
« poslato: Septembar 23, 2011, 08:07:37 posle podne »
Здраво људи,јуче видим ауто ми се чудно чује,легнем испод кад цев од ауспуха код катализатора пукла као да је неко брусилицом одсекао.Одем код мајстора дигнемо га,узмемо 10 цм цеви другог ауспуха и налијемо перфектно са ЦО2,тражимо узрок томе отишао носач мењача узмем други за не пуних 1000 динара,мало га је теже заменити али успем некако.Е сад ауто при леру ми се чује као да негде дува док у вожњи се ништа не осети.Шта ли то може бити,проверавао сам опет од издувне гране све је ок,преко катализатора и два лонца нигде нема додира.Помоћ.
Мог деду су јурили Турци а вашег Аустрија,ја сам бјежао од усташког ножа од тада сам сјед.

Van mreže borko83

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Passat B 5.5 1.9 TDI
Odg: Помоћ-Ауспух ули нешто друго.
« Odgovor #1 poslato: Septembar 24, 2011, 05:11:59 pre podne »
posto ste auspuh mrdali,drmali itd,proveri da nije izleteo sa nosaca na izlazu iz motora,dotegni srafove

Van mreže DrazaRuma

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Septembar 25, 2011, 02:08:01 pre podne »
Ја сам одлучио да и остала два носача променим,јер ако је један нов а ова два лоша исто тресе мотор при гашењу,ујуто ћу видети дали сам био у праву и дали је та бука од њих а ако није онда ћу да избацим катализатор.
Мог деду су јурили Турци а вашег Аустрија,ја сам бјежао од усташког ножа од тада сам сјед.

Van mreže Overkill

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Septembar 25, 2011, 10:25:43 pre podne »
I meni je otišao nosač menjača. Svratio sam do Gedore i lepo mi čovek kaže da ima dve vrste nosača. Jeftiniji (oko 900 i nešto din) koji je ok ali na leru pomalo trese i "čuje se" i skuplji (2700 din) koji naravno normalno funkcioniše. Isto to mi su mi potvrdili u prodavnici auto delova. Znači može i to da bude uzrok tim problemima.

Van mreže DrazaRuma

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Septembar 25, 2011, 10:01:04 posle podne »
Ма на леру је као суза све је ок,једино ми је при гашењу мотор тресао то ме је и навело да их заменим,један сам узео нов а остала два сам скинуо са слупане тројке и сад је све сасвим нормално.А оно што се чуло као да дува,то је неки лим између мењача и мотора који је од вибрација правио звук зујања као код пчела али и то је решено само сам дотегао 3'4 шерафа окастом десетком.