buraz je imao vektru mislim da je bila 2.0 benzinac, 98 cd oprema cinimi se, dusu smo joj vadili za nekih 4-5 godina je presla oko 300 000, a kod buraza dosla sa slagacu vas al cini mi se oko 50 000ak, odrzavanje redovno nije videla dok ne stane da nece dalje dok se nesto ne zameni, prodao je pre 2-3 godine, pre mesec dana sam je video na bubanj potoku jos uvek izgleda prilicno korektno i cena joj je bila oko 3000+e jeste im problem zadnji rubovi isto sto i na trojci zadnja (gepek) vrata, nema koja nije pokazala na rubovima osim ako nije radjena, elektronika i elektrika nije bajna ni kod trojke, ja imam trojku i rado bi je menjao za vektru b. sa menjanjem dobijas mladji auto ali koji je slabije cene, brze pada cena opelu nego vagenu, i dobijas auto za broj vece klase. sto se tice zupcastog, popricaj sa mehanicarima, ima opel motore koji kada odkinu zupcasti naprave haos polupaju sve zivo a ima i one koji se samo ugase, pricam iz iskustva imao sam kadeta 1.6i koji se samo ugasi zameni kais i teraj dalje a stric je imao dva 1,4 (bez i) i 1,7d koji polupaju sve zivo.