ja znam da kada stavim ATE plocice i ATE diskove da nema bolje kocnice....
ima (moje subjektivno misljenje) jer ATE je premeka pakna i nemam osjecaja na pedali kakav imam sa ferodom
meni se TRW ekstra pokazao, tj, jos nisam imao priliku da ih pregrejem, a sa ATE to mi je bila normalna pojava kad god odem na kosutnjak 
...ja sam primetio da mi se TRW dosta brze trose i da vise prljaju felne
@Miro MNE, uz ATE Power diskove sve plocice jednostavno moraju brze da se trose sve plocice
...nego hteo sam bas da pitam kakvi su utisci o tim diskovima
Diskovi za svaku pohvalu, do sad ogulio s njima oko 55.000km i jos se dobro drze, mada ih TRW pakna guli previse - to mi se nikako ne svidja.
Ali opet mislim da bi sledeci put za te pare radije probao Bosch-ove diskove sa nerdjajujocm povrsinom

a ovo sto si rekao da jeste, jer one brazde prosto jedu pakne ali kad ubodes dobru paknu sa tim diskovima miran si covjek

sta radite vi kad tako usijate diskove i plocice? ako vozis normalno i kocis normalno mozes da stavis bilo koju od pomenutih kombinacija i mora sve da sljaka kako treba
pa vidji "normalno" je relativan pojam

, dovoljno je par kocenja sa 140 na 60 u minut i da vidis kako je dobra koja kombinacija
ili recimo krenes da se spustas niz Zlatibor onako muski ili kao kod nas niz Brajice do Budve - odma ce ti se pokaze kako si trgovao