Autor Tema: Vibriranje od 1800 do 2100obrtaja...  (Pročitano 965 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
Vibriranje od 1800 do 2100obrtaja...
« poslato: Septembar 06, 2011, 04:01:33 posle podne »
Znaci u ovom rasponu obrtaja vybrira nevjerovatno iritantno, cuje se iz dijela ispod haube...to jest oko motra ne daj boze u motor  blink....

Ne znam kako da opisem, kao da je nesto osarafljeno i tu na neki sastav vibrira.... e sad sto to moe da bude, moze li stopa, ako bi bila ona onda bi stalno vibrirala a ne samo u ovom rasponu obrtaja.... ili ne znam gledao sam kuciste od filtera akumulator sve pricvrsceno...blatobran pricvrscen... ne znam natezac kajseva dal moze to da radi...

A sto je najace idem kod majstora i to se cuje nagrdjuje primecem se ulazim u dvoriste prestaje zvuk... ja tamo ko budala cuje se nista ajde stisni gas... ono nista...  pop1 gleda me majstor ka da sam budala.. biggrin i nista ja krenem kuci izadjem iz dvorista pocne ponovo... samo sto sam izasao vratim se u rikverc da vidi ponovo da ne bude ja lud.... kad ono prestade... bonk

Sto to moze biti da mi je znat, ali bas lupa drzi vibrira bas ni ne znam kako da opisem... boodala
« Poslednja izmena: Septembar 06, 2011, 04:03:04 posle podne od strane Skodamaniak »

Van mreže WalterWolf

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Vibriranje od 1800 do 2100obrtaja...
« Odgovor #1 poslato: Septembar 12, 2011, 01:12:13 pre podne »
probaj kod drugog majstora otici toga se vidis auto plasi  biggrin.. mozda oko auspuha nesto.. dizel drnda pa razdrnda dosta toga jbg