Autor Tema: vaša iskustva sa tyre protector za zaptivanje guma  (Pročitano 1994 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ZARKOTEKICA

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Passat b5.5
vaša iskustva sa tyre protector za zaptivanje guma
« poslato: Septembar 01, 2011, 01:36:57 posle podne »
dali je neko imao bilo kakva iskustva sa ovim čudnim sprejevima za zaptivanje guma vaša iskustva sa tyre protector za zaptivanje guma

http://www.youtube.com/watch?v=10kg_eFMo2k&feature=player_detailpage
jabih kupio ali neznam kako je dali vred
i
« Poslednja izmena: Septembar 01, 2011, 01:42:47 posle podne od strane ZARKOTEKICA »

Van mreže Djole DMC

• Master Member
Odg: vaša iskustva sa tyre protector za zaptivanje guma
« Odgovor #1 poslato: Septembar 01, 2011, 03:13:21 posle podne »
Dobra stvarcica, imao sam pre 2-3 godine u jugu. Tad se i pojavilo u prodaji, iz Bugarske doneli ovi sverceri.
Sipao sam celu bocicu drugaru kad mu je ispustila guma a on je posle toga jos 3-4 meseca vozio auto i prodao ga je tako, samo je malo dopumpao gumu i to je to.

Van mreže ZARKOTEKICA

• Master Member
« Odgovor #2 poslato: Septembar 01, 2011, 03:19:28 posle podne »
znači nedrži 100%

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #3 poslato: Septembar 01, 2011, 04:15:33 posle podne »
Meni se cini da je ono prvo, kozmeticko sredstvo za sjaj guma pise Tire Shine jbga . . . Isti efekat na gumi ko i koka kola ili secerna vodica, za vanjski sjaj  only. . . .
Ja koristim nesto slicno ovom i uvek ga imam u autima, a spasilo me je par puta

Bitno je da ima na kraju creva kapicu koja se srafi na ventil, takodje valja kada je guma bas prazna, staviti bocu na izduv grejanja na 10 - 15 minuta, da se ugreje, a da bi se povecao pritisak u boci. Pre koriscenja valja dici tocak. Ukoliko rupa nije bas ogromna, krpi 100%, a mora se doduvati na pravi pritisak prvom prilikom, znaci prva pumpa ili vulkanizer...
Na Malti kosta boca za gumu od 16 do 18 coli oko 7 - 8 € , a za 13 do 15 oko 5 € . . .
 mahac
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže ZARKOTEKICA

• Master Member
« Odgovor #4 poslato: Septembar 01, 2011, 04:38:28 posle podne »
Meni se cini da je ono prvo, kozmeticko sredstvo za sjaj guma pise Tire Shine jbga . . . Isti efekat na gumi ko i koka kola ili secerna vodica, za vanjski sjaj  only. . . .
Ja koristim nesto slicno ovom i uvek ga imam u autima, a spasilo me je par puta

Bitno je da ima na kraju creva kapicu koja se srafi na ventil, takodje valja kada je guma bas prazna, staviti bocu na izduv grejanja na 10 - 15 minuta, da se ugreje, a da bi se povecao pritisak u boci. Pre koriscenja valja dici tocak. Ukoliko rupa nije bas ogromna, krpi 100%, a mora se doduvati na pravi pritisak prvom prilikom, znaci prva pumpa ili vulkanizer...
Na Malti kosta boca za gumu od 16 do 18 coli oko 7 - 8 € , a za 13 do 15 oko 5 € . . .
 mahac

dali treba posle upotrebe ovog sretstva ići do vulkanizera dazalepi tu rupu a ovo za coca colu i šećernu vodicu nekapiram šta sa njima mazati gume za sjaj a