Autor Tema: Mrtva priroda  (Pročitano 12283 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
Mrtva priroda
« poslato: Septembar 12, 2008, 08:45:03 posle podne »
Evo nas dvojica, moj golf i ja, posle sumorne noci opet poziramo u mrtvoj prirodi. Nas dvojica kao dve crkotine, volimo miris plina vise nego benzina... http://i425.photobucket.com/albums/pp337/Mladen03/DSCF8812.jpg
I Tito je zeleo golfa

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
Odg: Mrtva priroda
« Odgovor #1 poslato: Septembar 12, 2008, 08:46:41 posle podne »
Aj da probam ponovo, jer tek ucim kako se postavlja slika, pa nadam se da se necete ljututi sto nisam bas neki haker vec vise lezilebovic iz zemlje dembelije...
I Tito je zeleo golfa

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Septembar 12, 2008, 08:50:07 posle podne »
URA, URA, URA, uspeo je cica... Eto, savladao sam prste i naterao ih da kucaju sta treba...  bicedobro
Ima li neko da mi preporuci nesto interesantno za golfonju? Hocu da stavim prednju masku bez znaka i mozda neki mali, kulturni spojlercic gore, tamo iznad zadnjeg stakla, onaj mali, znate vec... pa ako bi mi neko od Vas bio od kakve pomoci sto se toga tice, rado bih a saslusao (procitao)
I Tito je zeleo golfa

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #3 poslato: Septembar 12, 2008, 08:51:59 posle podne »
Znam da bele carape ne idu na crne patike, al ja sam sofer, ja nisam direktor, meni nek se oprosti.
I Tito je zeleo golfa

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #4 poslato: Septembar 12, 2008, 09:06:25 posle podne »
mogao bi da ga spustis,da mu zatamnis stop svetla(crnom ili crvenom),zatamnis stakla,da napred stavis bele zmigavce ili providne,inace golfic je super.daj neke slike unutra,i iz nekih drugih uglova

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #5 poslato: Septembar 12, 2008, 09:42:38 posle podne »
Evo direktore, kao prst u pekmez, ovako ga zamisljam, skrabo sam u fotosopu...
http://i425.photobucket.com/albums/pp337/Mladen03/poster.jpg
I Tito je zeleo golfa

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #6 poslato: Septembar 12, 2008, 09:51:38 posle podne »
lepo,mozda samo da mu malo vise zatamnis stakla

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #7 poslato: Septembar 12, 2008, 09:53:36 posle podne »
Iskren da budem, bele migavci mi lepse izgledaju, ali ne toliko lepse da bih sad opet davao 2000 din za par beli migavaca, kad sam ove crvene kupio nove pre par nedelja, cim sam uzeo nove branike duboke (moraju veci na duboke, pa nisam mogao da iskoristim one stare, manje. Jedino ako ima da se kupi samo ta bela plastika spolja, imesto te narandzaste, onda bih uzimao, pa kupim narandzaste sijalice i to je to... tako moze.
Nameravam da ga spustim, majtor mi trazi 8000 za sve (2000 po tocku) da ga bas lep uradi. Pitao sam ga da kupim od gti-a one crvene ili zute na otpadu, ali mi kaze da ce mi dupe otpasti kad se budem vozio na tome, kao jako su tvrdi. E al gle sta mi iznenada upalo... moje, vozacko sediste je propalo malo, pa ako na otpadu budem kupio jedno, to vozacko, bice drugaciji mebl, a ne pada mi npamet da stavljam presvlake. E a on bas prodaje 2 prednja sedista od audija a4 (onaj iz 98 otprilike) jako su ocuvana, video sam ih, pa kaze ako pasu, on bi mi namestio da sve radi (napred nazad, gore, dole...) i za ta dva sedista i ruke da mi uzme 100eura, sto mi se cini najbolja opcija. E u tom slucaju bih stavljao presvlake zbog zadnje klupe. Al bi to bio auto bajo, a?! Sta kazes, pa kad dodjem na skup, a ribe krenu da mi peru auto, onako sa puno volje i vestine... pa ih ja pitam da malo operu i enterijer...
I Tito je zeleo golfa

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: Septembar 12, 2008, 09:57:38 posle podne »
E jos kad bi sa tim zatamljenim prosao tehnicki, mozda bih i uradio... Drugar je imao, i ne samo on, velikih problema na tehnickom  zbog zatamljenih stakali
I Tito je zeleo golfa

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #9 poslato: Septembar 12, 2008, 10:09:21 posle podne »
ne znam kako je tamo kod vas ali meni ovde nista nisu rekli,cak su moja zadnja staklo 70% zatamnjena,skoro se nista ne vidi,a to za sedista bi bilo super,ne znam samo kakva su,jel lice malo na kadice(sportska) ili....ja sam kod sebe stavio na vozacevo mesto sediste od golfa 3 GTI,jbg nisam nasao i za suvozaca,a za opruge mislim da nisu bas toliko tvrde kao sto ti kaze majstor,reci ce ti vec neko sa foruma ko ima takve

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
Golfonja
« Odgovor #10 poslato: Septembar 12, 2008, 10:23:40 posle podne »
Ma sedista su bre sa obicne limuzine a4, znaci bas udobna do jaja... A evo sta ja vozim na poslu druze moj, inace sam kocijas po zanimanju jer ispod haube imam 380 konja, i jedan konj  kabini  B)

A ovo je kabina
Ma kancelarija na tockovima, tako da eto, upravljam sa 30 tona teskom scaniom (kad je puna betona)... I ne bih taj posao menjao nizasta.
I Tito je zeleo golfa

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
Odg: Golfonja
« Odgovor #11 poslato: Septembar 12, 2008, 10:26:18 posle podne »
E sad, izvinjavam se zbog novog posta, slucajno sam... Trebalo je da ide u "mtva priroda"...
I Tito je zeleo golfa

Van mreže PEDJA_COACH

• Master Member
    • Eurodubs
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #12 poslato: Septembar 12, 2008, 10:28:40 posle podne »
Ala radi photoshop... samo extra izgleda,ako mozesh da mi dash  ukratko objashnjnje shta i kako sa slikom si radio i tako to  ...  alealeee alealeee

Inache autic je extra,ne vidim ostale detalje ,ali ovako je super ochuvan... kao i svaki auto iz 90=tih ima sitnih ,a bogami i krupnih stvari na kojima moze da se radi ,ali to kad se bude imalo "vremena"  bleh
SVI SRECNI! :D

http://eurodubs.com/

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: Septembar 12, 2008, 10:40:26 posle podne »
MA bilo kako bilo, bolje mora biti. A zemo odakle si ti? Vidim da si dobar covek, mogu ja tebe da smaram tako svremena na vreme, :) salim se naravno, nadam se da ne davim... Aj pricaj mi nesto vise o tim skupovma, gde je to, kada, jel ima i neki defile kroz grad, ili samo parkiramo, a? Jel se loze ribe na golfonju, a? :)

A za Pedju, pa zemo kako sad da ti dam instrukcije za photoshop... Ima blurovanja, i secenja pa spustanja, i onog "mask" (ne znam koliko si upucen u photoshop)i tako to... evo kako izgleda original slika, pa uporedi...
I Tito je zeleo golfa

Van mreže PEDJA_COACH

• Master Member
    • Eurodubs
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #14 poslato: Septembar 13, 2008, 12:47:39 pre podne »
Shto se tiche skupova,mozesh da vidish slike,koje smo slikali za vreme istih... ima svega,kad smo ishli na Avalu,tu je bilo i defilea... nadam se da cesh doci na neki od sledecih ,pa cemo se vidjati i tako  ;)
A za photoshtop,ne moze ovako,mora neki tutorial u slikama... hehehehehh
PozdraVW
SVI SRECNI! :D

http://eurodubs.com/

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #15 poslato: Septembar 13, 2008, 01:51:22 pre podne »
Mozes da uradis svasta, imas solidnu osnovu, ali koliko para toliko i muzike, takav ti je tuning-styling sport rules

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #16 poslato: Septembar 14, 2008, 04:45:07 posle podne »
Pa tacno tako, ali cupam se nekako... Dosta stvari sam nakacio na njega od kad sam ga kupio, a sve zahvaljujuci tome sto je, govorim u svoje ime, bas zahvalan auto, ne kvari se kad se redovno odrzava, a sto ti kazes styling je za njego iole jeftiniji od drugih automobila. Reda radi, nov prednji duboki branik i nov zadnji duboki branik sam platio svega 13.500 din, a pomisli koliko bi me izaslo na nekom drugom modelu, a kamoli proizvodjacu... Tako sto se tice auta, ovo mi je treci i neuporedivo bolji od svih predhodnih, bas ispunjava moja ocekivanja...
Ostaje mi da ofarbam lajsnu iznad farova (obrvu) u boju karoserije, da ga spustim, i uklonim znak sa prednje plastike, stavim onaj mali, kulturni spojler iznad zadnjeg stakla i eventualno, malo zatamnim stakla ukoliko mi tehnicki pregled ne bude pokvario volju.
I Tito je zeleo golfa

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #17 poslato: Septembar 14, 2008, 09:52:54 posle podne »
Danas sam stavio ona dva (levi i desni) dodatka na prednji duboki branik (sto se kace ispod), i dobro je, bolje je. Zadovoljan sam ako nekog interesuje
I Tito je zeleo golfa

Van mreže Turbo

• Master Member
  • Auto: Passat B6
« Odgovor #18 poslato: Septembar 15, 2008, 12:24:15 pre podne »
Danas sam stavio ona dva (levi i desni) dodatka na prednji duboki branik (sto se kace ispod), i dobro je, bolje je. Zadovoljan sam ako nekog interesuje

To mu je bas falilo, bio je kao krezav :D
Cini se da je prva liga. Daj jos neku sliku, ne budi skrt ;)

Van mreže mladen03

• Golf babaroga
  • Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #19 poslato: Septembar 15, 2008, 07:39:15 posle podne »
Evo jos par slika, ali to je od pre mesec dana... sada jos ima onaj dodatak na prednjem brankiku (ispod)...

ovako ga zamisljam

A PRSTI ME BOLE OD POSTAVLJANJA SLIKA PA SE DEREM OVAKO
e bas je kompikovano postavljanje...
I Tito je zeleo golfa