Autor Tema: šta će još da izmisle?  (Pročitano 2666 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Pasat B6 2.0 TDI CR
This time next year, we'll be millionaires!

Van mreže urosnbg

• VW Početnik
  • Auto: Fabia 1.2 CBZB, Golf Mk.1 1.1
Odg: šta će još da izmisle?
« Odgovor #1 poslato: Avgust 23, 2011, 06:38:27 posle podne »
Biće slično ko u Grčkoj što ne sme da se uđe u Solun i Atinu sa dizelašem, osim ako nemaš posebnu dozvolu(državna vozila, taksisti itd.), mada se taj zakon ne sprovodi striktno, ipak je u GR zanemarljiv broj dizelaša u privatnom vlasništvu.

Van mreže Bulat

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: VW Lupo
« Odgovor #2 poslato: Avgust 23, 2011, 06:41:49 posle podne »
i treba,
pod uslovom da se te pare ulože u parkove,
ali veća je verovatnoća da Skali i Molder nađu vanzemaljce u podnožju  Avale  bonk bonk
nego da oni te pare ne strpaju sebi u dzep

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #3 poslato: Avgust 23, 2011, 06:53:58 posle podne »
ma super

Van mreže Dino

• Uprava Kluba
  • Hero Member
« Odgovor #4 poslato: Avgust 23, 2011, 08:28:06 posle podne »
Zato ce hibridi i ovi na struju da zazive...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #5 poslato: Avgust 23, 2011, 09:34:54 posle podne »
i treba,
pod uslovom da se te pare ulože u parkove,
ali veća je verovatnoća da Skali i Molder nađu vanzemaljce u podnožju  Avale  bonk bonk
nego da oni te pare ne strpaju sebi u dzep
Prvo - ne treba. Cemu eko taksa pri registraciji onda? Ista fora kao sa osiguravajucim kucama. Onaj ko ima udes morace da plati 3x vecu cenu. Pa izvini jel onaj koji nema udes jel placa 3x manje? Pa to je vec uracunato u procenu rizika, a sad prodaju neke price za budale. Sta bi osiguravajuce kuce da osiguravaju, ali da budu 100% sigurni da ce da budu u plusu? Vrh bezobrazluka. E sad ne krivim ja te kuce sto pokusavaju vec drzavu koja to dozvoljava, a sve po principu "la-po, la-po"
Ako je do ekologije zasto ne oprezuju industrijske zone? Zasto ne izmeste saobracaj iz "eko zona"? Pa koliko se para uzme na putarinama, mogli bi CELU Srbiju da pokriju asfaltom 5x, a putevi stoje 20 godina. Pre 10 dana sam isao za Becej i kod NS mi naplate putarinu UNAPRED do Subotice 330din. A ja se iskljucujem 100m posle naplatne rampe za Becej. Ja mu kazem "Pa covece sta mi naplacujes put do Subotice kad izlazim eno tamo?"
-Nije to moj problem, obratite se onome ko je doneo takav zakon.
VRH! Pa to samo kod nas ima. Naplata unapred, a ako ne koristis autoput, nema veze - mogao si!
Posle mi bilo krivo sto nisam ugasio auto i blokirao rampu. Samo tako treba sa lopovima. Zemlja gde ne mozes ni na vikend da odes da se odmoris da te drzava ne nervira. Svuda su rasirili pipke i samo otimaju.

Ista prica je i sa Eko taksom. Moze ona da se naplacuje po bilo kom osnovu i da se zove bilo kako, mada ona se odavno vec naplacuje, ali te pare nikad nece videti ekologije. Kako to da sva kola isto zagadjuju umesto da naplacuju prema merenim ili deklarisanim emisijama co2 za taj motor? DJOKA! Tu nema onda para.
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2011, 09:36:45 posle podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže kadi

• Hero Member
  • Auto: Merida XT edition
« Odgovor #6 poslato: Avgust 23, 2011, 09:38:54 posle podne »
bojim se da cemo placati eko taksu na vazduh joji ulazi u filter vazduha lollol... izasto je meni taksa na bmw 330d 63300 dinara za registraciju plus ostale dazbine, a moj zet placa registraciju za dve godine u nemackoj za bmw 540i sa 4400 kubika iz 2002godine celih 450 evra,za dve godine?????e srbijooo....
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2011, 09:44:05 posle podne od strane kadi »
Nema gazde bez stomaka i auta bez sestaka  ;)

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #7 poslato: Avgust 23, 2011, 09:41:20 posle podne »
sad je smesno, al docice i vreme toga

Van mreže Banchi

• Crvenko
  • Master Member
  • Diesel power
  • Auto: Seat Cordoba 1.9TDI
« Odgovor #8 poslato: Avgust 24, 2011, 12:29:03 pre podne »

Prvo - ne treba. Cemu eko taksa pri registraciji onda? Ista fora kao sa osiguravajucim kucama. Onaj ko ima udes morace da plati 3x vecu cenu. Pa izvini jel onaj koji nema udes jel placa 3x manje? Pa to je vec uracunato u procenu rizika, a sad prodaju neke price za budale. Sta bi osiguravajuce kuce da osiguravaju, ali da budu 100% sigurni da ce da budu u plusu? Vrh bezobrazluka. E sad ne krivim ja te kuce sto pokusavaju vec drzavu koja to dozvoljava, a sve po principu "la-po, la-po"
Ako je do ekologije zasto ne oprezuju industrijske zone? Zasto ne izmeste saobracaj iz "eko zona"? Pa koliko se para uzme na putarinama, mogli bi CELU Srbiju da pokriju asfaltom 5x, a putevi stoje 20 godina. Pre 10 dana sam isao za Becej i kod NS mi naplate putarinu UNAPRED do Subotice 330din. A ja se iskljucujem 100m posle naplatne rampe za Becej. Ja mu kazem "Pa covece sta mi naplacujes put do Subotice kad izlazim eno tamo?"
-Nije to moj problem, obratite se onome ko je doneo takav zakon.
VRH! Pa to samo kod nas ima. Naplata unapred, a ako ne koristis autoput, nema veze - mogao si!
Posle mi bilo krivo sto nisam ugasio auto i blokirao rampu. Samo tako treba sa lopovima. Zemlja gde ne mozes ni na vikend da odes da se odmoris da te drzava ne nervira. Svuda su rasirili pipke i samo otimaju.

Ista prica je i sa Eko taksom. Moze ona da se naplacuje po bilo kom osnovu i da se zove bilo kako, mada ona se odavno vec naplacuje, ali te pare nikad nece videti ekologije. Kako to da sva kola isto zagadjuju umesto da naplacuju prema merenim ili deklarisanim emisijama co2 za taj motor? DJOKA! Tu nema onda para.

Svaka čast Wele potpuno se slažem!

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
  • Auto: Pasat B6 2.0 TDI CR
« Odgovor #9 poslato: Avgust 24, 2011, 04:51:54 posle podne »
Na Mokroj gori pare uzima Kusturica, na Kopaoniku će Miodrag Kostić. Nemaju ljudi.
This time next year, we'll be millionaires!