Jao ovo je onaj "Puls Asfalta" golf, što je našao svoje mesto na svim forumima u nocomment sekcijama.
Pazi ne sviđa mi se stil ni malo, pogotovo sa ovom daskom za peglanje što je montirana na prednji branik. Citiram sa drugog foruma (ne sećam se sa kojeg, i koga citiram): "Vlasnik je uspeo da napravi Yuga od Golfa", tako i meni deluje sada trenutno. Ajde ovi branici i bože pomozi, ali ostatak, ufff. Slušaj ako već hoćeš taj tzv "ikstrim" fazon, makar neka bude sa ukusom. Moja preporuka je da makar prefarbaš retrovizore (bolja varijanta su original). Vratiš fabričku masku. ili makar neku custom koja nije od mreže i koja je crna. Da se otarasiš spojlera na krovu, i air scoop-a (koji ovde nema nikakvu funkciju), daska za peglanje na braniku mora da leti, kao i nalepnica "puls asfalta", a preporučio bih ti da skineš tu plastiku kojom je zatvoreno mesto za tablicu (previše me podseća a Yugo), i lajsnice sa strana da prefarbaš u crnu boju. Kad sve ovo odradiš možda će i ličiti na nešto.
Izvinjavam se što sam možda grub, ali stvarno je prenatrpan auto. Na ovom autu nema šta da se doda, ima samo da se skine
Samo jedno pitanje, jel se meni čini ili je prednji branik od novijeg Yuga (koral in valjda ili tako nešto)?