Autor Tema: aditiv za hidropodizace  (Pročitano 19075 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže igor_harris

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: aditiv za hidropodizace
« Odgovor #40 poslato: Septembar 30, 2011, 12:47:34 posle podne »
Pre 3 nedelje sam sipao Liqui Moly, aditiv za hidropodizace, oko 600-700 dinara je bilo.
Podizaci mi se cuju oduvek, ali u poslednje vreme su izuzetno glasni, kad upalim auto, trperi mi lampica Check, ceo motor radi jako nepravilno, trese i iz auspuha se cuje ono tiho pucketanje.
Cim se auto zagreje, sve je u redu.
E sad, kada sam sipao, prva 3 dana se nista nije desilo, a cetvrti dan niti su se podizaci culi, motor je savrseno radio, lampica se ugasila (non stop je bila upaljena, osim sto je treperila kada tek upalim auto).
To stanje je mozda trajalo jos par dana, posle se sve vratilo na staro... biggrin
Mozda je malcice sredilo situaciju, sad mi lampica ne treperi svaki dan, nego recimo svaki treci dan. E sad pitanje je dal su meni uopste otisli podizaci, mozda je nesto drugo (ako je neko upoznat sa ovim simptomima neka mi javi sta je), u svakom slucaju cim navatam majstora vozim kod njega.

Btw, sve sam sipao po preporukama proizvodjaca, u hladan motor, nakon sipanja pustio da radi dok ne postigne radnu temperaturu, dolio ulja jos preko toga koliko je bilo potrebno, bla bla bla... Nista se strasno motoru nije desilo, ali ne preporucujem jer je cisto bacanje para.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: aditiv za hidropodizace
« Odgovor #41 poslato: Septembar 30, 2011, 01:13:45 posle podne »
Mozda taj aditiv pomaze, ali ne cini cuda da od dotrajalih podizaca pravi nove.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!