Evo konacno i ja doceko godisnji pa imam vremena malo da se pohvalim novom masinom

doduse kupio sam ga polovinom juna ali nisam nikako stigo od posla da jedem postene a kamoli nesto drugo :)kad si vozac kamijona to je ubistvo...no to sad nije bitno pored GOLFA!!!Znaci auto je 2000-to godiste ali motor je naknadno uvezen kao rezervni deo i ubacen 2003 god,u njemu je bio navodno 150ks fabricka masina ali ga je prvi vlasnik vozio bez ulja i zaribo to je prica sad dali je tacno ili ne neznam ni ja,sadasnji motor je 85kw ili 116ks 6 brzina,od opreme ima sve sem koze,xenoni 6000k maglenke u farovima,prskalice za farove i felne mislim da su fabricke i da su te isle na tdi gti masine,sa gumama 225 45 17,e da presao je 179000 a ja sam napravio 2 najmanje,provereno sve i ok je kilometraza i mogu vam reci kad iz njega sednem u caletovu 2-ku kao da sam seo u kovceg

smorim se dok dodje na 100

.Eto ukratko sam prectavio svog novog ljubimca...planiram jos kacket da mu nabacim i blagi badlook,muziku obavezno HU imam alpine 9855r woofer treba da dodje iz inostransva ground zero gznw 12" ili 15" i pojacalo gzpw 6500spl plus neke sisteme cu uzet za vrata ali to mi nije sad bitno i ovi fabricki gruvaju pogotovo sa ovim playerom
http://img268.imageshack.us/img268/1433/15082011566.jpg
[/img][/img]