Autor Tema: Ugradnja CB  (Pročitano 31561 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže golfo

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 3 tdi,Polo 9N 1.4 tdi
Odg: Ugradnja CB
« Odgovor #60 poslato: Mart 12, 2009, 01:22:19 pre podne »
moram pogledati ,post neznam koliko mi zica ima alarm,hvala ti na savetu!!!

Van mreže mujo_g1

• Sr. Member
« Odgovor #61 poslato: Mart 12, 2009, 01:31:21 posle podne »
golfo siva ti je za gepek i moraces da uzmes relej sto ima na sebi ono 86 87 88 36 itd.
a sirenu kupis na buvljaku onu za alarme i povezes je na tu zutu zicu sto ti ide do zmigavaca, posto ta zica daje napon kad zakljucavas i otkljucavas tj signalizira navedene radnje.
ja sam se jako namucio sa tim za gepek i na kraju sam na YFC-u procitao i povezao kako treba posto ta zica daje pulsirajucu masu a ne +.
NORTH SIDE TEAM Subotica

Van mreže golfo

• Sr. Member
« Odgovor #62 poslato: Mart 12, 2009, 07:03:18 posle podne »
hvala ti mujo puno na pomoci,onda cu tako i da odradim...

Van mreže facom

• VW Početnik
« Odgovor #63 poslato: Mart 14, 2009, 11:31:50 posle podne »
Postoji jos jedan nacin da se postavi motoric za zakljucavanje na zadnjim vratima slican fabrickom (neupadljivo), pa me cudi da niko nije pomenuo jer postoji izvedba ( plasticna kao na prednjim vratima ), jer ovim nacinom se ostavlja vise mesta za dogradnju elektro podizaca stakala,i ne postoji mogucnost kacenja stakla o motoric itd.

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
« Odgovor #64 poslato: Mart 15, 2009, 01:10:26 pre podne »
e ljudi imam gadan problem..znaci ovako ...kada otkljucam kola preko daljinca i otvorim samovrata gepeka posle 15 sek mi se zakljuca auto ...iako su vrata gepeka otvorena i dalje...samo se zakljuca...sta mu raditi ... inace kada otvorim vozaceva ili bilo koja druga nece da se zakljuca sam ,inace ne radi mi sijalica koja treba da svetli kada otvorim gepek zamenio sam drugu stavio novu ali i dalje nece..neko mi rece da nije do brave na gepeku...

Van mreže Zlocesti

• Ma .... LOoOOdilo :)
  • Hero Member
  • Auto: Vw Bora 1.9 tDI 131ks
« Odgovor #65 poslato: Mart 16, 2009, 10:01:59 pre podne »
otiso ti prekidac koji pali tu sijalicu .. zameni ga i radice . ili se zicka otkacila ili losh spoj.. korodiro . sve u svemu problem ti je u prekidacu
[IMG]https://www.freepnglogos.com/uploads/vw-png-logo/pulman-volkswagen-new-pulman-motor-group-png-logo-3.png[\IMG]
******** I nishta  DRUGO  **************

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
« Odgovor #66 poslato: Mart 16, 2009, 01:38:00 posle podne »
kako da dodjem do toga prekidaca..

Van mreže milepn

• VW Početnik
  • Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.
« Odgovor #67 poslato: Mart 26, 2009, 07:22:53 posle podne »
Pozdrav svima. Imam problem sa centralnom bravom na Audiju 100 2.0 TD iz 1987.g. Kljucem ne mogu da otkljucam sve brave na vratima,vec samo leva ili desna,niti mogu da zakljucam sve sa jednim okretom kljuca.Sva vrata se zakljucaju samo kada iznutra pritisnem dugme na suvozacevim vratima i to nece uvek vec iz 5-6 pokusaja.Molio bih one koji znaju i imaju iskustva da mi pomognu da resim ovaj problem,jer u mestu gde zivim nema majstora koji bi mi ovo popravili.Srdacan pozdrav iz Paracina.
Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #68 poslato: Mart 27, 2009, 10:56:15 pre podne »
moras da skines tapacirung na vozackim vratima i da pogledas i kakvom je stanju mehanizam vakuma, da li ima lufta jer moze se desiti da okretanje kljuca nije dovoljno da se aktivira prekidac za pumpu, jedino me buni sto ti ne otkljucava sva vrata kad otkljucas desna vrata ali to moze biti da na tim vratima i ne postoji mehanizam  ;) tvoj auto ima vakum sistem brave i imas kopresor u gepeku sa desne strane ispod tapacirunga, najvise lici na elektricnu pumpu za gume. Probaj da ga iskljucis i ukljucis. To sto ti sada ne radi se verovatno desilo posle par pokusaja da neko otvori vrata pre nego sto je brava odbravila i onda si ti to rucno odradjivao iz auta  ;) ako ne uspes skini glavno crevo sa pumpe, podigni sve brave na otkljucano (rukom izvuci ona mala cuda na vratima na gore, ici ce lako jer je crevo skinuto), ostavi napajanje i probaj da okrenes kljuc u bravi, ako motor ne odradi a cuces ga sigurno, onda nije uredu vakomski ulozak na vozackim vratima koji daje signal za otkljucavanje i zakljucavanje.

Izvini sto sam opsiran i mozda konfuzan ali to su svi moguci problemi sa bravom.

Van mreže milepn

• VW Početnik
« Odgovor #69 poslato: Mart 27, 2009, 02:16:08 posle podne »
Svaka cast na ovom postu.Te vakum pumpe nema u gepeku.Sad cu da skinem zadnje sediste i naslon,pa cu je tamo potraziti. i uradicu sve sto si mi predlozio,pa javljam kasnije sta sam uradio.Jos jednom ti puno hvala na trudu.Pozdrav mahac

Van mreže milepn

• VW Početnik
« Odgovor #70 poslato: Mart 27, 2009, 04:34:49 posle podne »
vakum pumpu sam nasao ispod Zadnjeg sica-sedista u desnom uglu.Sve sam uradio kako si mi predlozio ali su rezultati izostali.Jedino nisam umeo da skinem tapacirung sa vozacevih vrata.Kompletan enterijer mi je u kozi pa i tapacirung na svim vratima.Zao mi je bilo da skidam na silu i pocepam.Naci cu valjda nekoga ko se razume.

U svakom slucaju,puno Ti hvala na trudu i pokusaju da mi pomognes.

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #71 poslato: Mart 29, 2009, 11:54:53 posle podne »
Predlazem ti da odvojis jedan dan kad se prolepsa vreme, ako nemas garazu, i prostudiras kako se skidaju tapaciri, nije komplikovano, sve ih poskidas sa svih vrata, pregledas komplet instalaciju za centralnu, creva nesmeju nigde biti busna da nebi vukao falsh vazduh.

Usput podmazes i podizace stakala, spakujes sve nazad i miran si ;)

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #72 poslato: Mart 30, 2009, 02:15:04 pre podne »
vrlo je moguce da dobija falsh vazduh u crevima i zato brljavi. Samo polako kad se snadjes za tapacirunge polaki jedan po jedan vakum pregledaj.

Van mreže milepn

• VW Početnik
« Odgovor #73 poslato: Mart 30, 2009, 11:10:37 pre podne »
Hvala puno za savete. Nije mi jasno samo kako mogu da se zakljucaju sva vrata pritiskom na ono dugme na suvozacevim vratima ako negde dobija falsh vazduh,a ne mogu da se na isti nacin otkljucaju? Pozdrav svima,koji imaju strpljenja sa jednim radoznalim dedicom. mahac

Van mreže DANDY

• Sr. Member
« Odgovor #74 poslato: Mart 30, 2009, 07:32:09 posle podne »
pa onda je los kontakt ili nesto brava ne valja,,,moras to rastaviti inace ovako cemo tesko ustanoviti
Vozi sigurno.......vozi TENK
www.vw-club.rs

Van mreže milepn

• VW Početnik
« Odgovor #75 poslato: Mart 30, 2009, 07:46:06 posle podne »
Hajde da pitam i ovo: Na zadnjim desnim vratima na staklu ima nalepnica od Excalibur alarma ali ja nigde ne vidim gde je i da li uopste postoji alarm ili je to postavljeno da plasi "(pozajmljivace)" tudjih automobila.Ako je taj alarm ugradjivan,da li on ima neke veze sa ovim problemom koji imam sa centralnom bravom?

Van mreže Kosta

• Konstantin
  • Master Member
    • vw-club.rs
  • Auto: GOLF Mk6 2.0 TDI
« Odgovor #76 poslato: April 02, 2009, 12:19:01 pre podne »
Moras ustanoviti dali je alarm ugradjen, pogledaj ima li centralnu jedinicu negde iznad table sa osiguracima, i dali je povezan sa komandama za centralnu bravu, ako je centralna na vakum najverovatnije na vozacevim vratima.
Kada budes skidao tapacire ocisti sve elektro-kontakte i naprskaj ih sa WD 40 sprejom. drive

Van mreže golfo

• Sr. Member
« Odgovor #77 poslato: April 03, 2009, 11:05:35 posle podne »
ja imam slican problem,sa cb,u pitanju je brava marke mitsuba ako to ima neke veze,problem je sledeci,kad stisnem dugme za zakljucavanje zakljuca mi samo desnu stranu,a levu nece,i onda moram iznutra da zakljucam auto,s obzirom da mi auto ima troje vrata, ista stvar se desava kad i zakljucavam i onda posle par sati kad ponovo probam na daljinski da otkljucam ili zakljucam brava radi normalno,inace to je pocelo da mi se desava od pre neki dan,jer brava je radila perfektno i onda je odjednom pocela da zeza.Skidao sam tapacirunge,proveravao sam da li se nesto razlabavilo i nisam nasao nista.Pa bih hteo da zamolim nekog ako zna mozda o cemu se radi,da nije mozda problem u centrali?

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #78 poslato: April 04, 2009, 12:13:46 pre podne »
Pa ako radi jedna strana,ona je centrala uredu...moze biti do instalacije,do motorica ili negde glavi,mozda ona sipkica nije dobro postavljena...

Van mreže golfo

• Sr. Member
« Odgovor #79 poslato: April 04, 2009, 10:03:12 pre podne »
hvala ti na pomoci,moracu to ponovo pregledati,jer ona mene tako zeza jedna strana hoce a druga nece i to vozaceva strana,pa onda kad sacekam malo obe strane rade normalno ili kad udjem u auto i zatvorim vozaceva vrata za sobom brava radi normalo,zato sam prvo i mislio da je u pitanju centrala,ali sad kad si mi rekao sta bi moglo biti pocinjem da sumnjam na motorcic od cb...
« Poslednja izmena: April 04, 2009, 10:10:26 pre podne od strane golfo »