Nisam govorio o turbinama uopste, mislio sam na ovaj motor 1.8T
Nisam imao iskustva ja licno sa njim, samo sam izneo stav od ljudi koji su imali neka iskustva sa tim motorom.
Ja sam uvak za A6 umesto Pasata, samo treba videti stanje auta!
Imam ja kolegu koji čitavo vreme tvrdi da je golf sranje i da ga je on imao i da je bio katastrofa. Ono što nije rekao, a kasnije sam saznao da je bio SDI i da mu je žena otkinula karter na rupu ispod Kališa i tako vozila još nekoliko kilometara dok nije STAO

. I nakon toga više nije nikad bio kao pre. Sad bi po tome trebali da zaključimo da su SDI dno motori i da će da zaribaju.
Da li si pitao te što su imali 1.8T motor kako su ga čuvali i održavali? Koje su ulje sipali, da li su ikad čistili od koksa, delovi mala turska koji se menjaju "dok ne crkne" i sl. Totalno je diskutabilno ko je i kako koristio i održavao motor da bi mogao nešto reći o istom.
Ono što je sigurno mišljenje većine ovde i svuda po netu jeste da je 1.8T > 2.0 ... by far. Da ne kopamo primere već sa ovog foruma koji motor ima više problema. Pogledaj samo Ivana.Stojanovica
Cena u oglasima piše da je niža u slučaju keš plaćanja, a koliko je čoveku hitno/bitno da se proda može to još dosta niže da ide, ali nikako 3000-3500e. Samo treba da natrči na kupca koji to želi da kupi, bar kod Audija to nije teško.
PS Još je motor pre euro3 može da se "igra" sa njim koliko hoće ako poželi