dobro bre nisam znao ali upozorili su me pa sam uradio tako ....
inace nisam mrdao zicu sto vodi od - jer je na jako zeznutom mestu a nisam hteo da cackam...
Nego, danas sedam u auto i odlazim do rodica i ispred parkiram obavim sta sam trebao, izlazim napolje i sedam u auto i on ni da bekne .... ne moze da zavergla ja se odsekao .... i naravno potrazim od ljudi da mi daju struje i niko nema, i jedan covek kaze ,, umalo da ti kazem da nemam ali mi te bilo zao" (ljudi se izgleda boje da im ne ukrades auto izbodes ili sta slicno) uglavno auto upali iz cuga... provozam se ja okolo malo i ugasim auto misleci da je malo dopunio alternator i ocu da upalim i nista opet ispala (nisam razmisljao da moze to da se desi ali nema veze) i ja se uzje*em i kupim novi akumulator i sad radi u fulu :D inace mislio sam da na autu nije ispravan displej borda posto nije pokazivao sve pixele kao da se gubio i sad je proradio i sve je u fulu ... nadam se da je ovo poslednji trosak u skorije vreme ali videcemo :DD
Inace kupio sam u metrou PUMA akumulator kontam da nisu losi, a i po solidnoj su ceni .... Nznm da li sam uzeo jak ali to je sto je , 75 amh :D
Ako neko ima iskustva sa njima ili bilo sta neka rekne :D pozz