Autor Tema: problem  (Pročitano 2201 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
problem
« poslato: Avgust 06, 2011, 01:30:49 pre podne »
Pozdrav ljudi , vozim golf 4 1.9 tdi 131 ks 2002 god. iz Subotice sam, nedavno sam kupio auto i ne znam jos nista o njemu .... Susreo sam se prvim problemima pa nznm da li je opasno ili nije i ako se neko vec susreo sa tim da podeli svoje iskustvo :D 
U toku voznje odjednom sama od sebe ugasila se kontrol tabla i nece da se upali , kad sam stao na semaforu ponovo se upalila i cim dam gas ugasila se , nisu htelini podizaci ni nista da radi i stanem ugasim auto i upalim i poteram ga na otvoreno i upalila se ... moguce da je bio oslabio akumulator i da se napunio i posle toga nije mi se to desavalo .... i drugi problem u sred voznje upali mi se lampica za asr i nece da se ugasi... dzaba stiskam dugme za asr ali nece i onda stanem ugasim auto i ponovo upalim i sve normalno i nakon nekoliko km se ponovo desi isto .... Da li su to neki veci problemi ili neke sitnice nznm ali brinu me jako pa ako neko zna nesto molim za pomoc , hvala unapred :D

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
Odg: problem
« Odgovor #1 poslato: Avgust 06, 2011, 01:32:55 pre podne »
Prvo se predstavi,da ne bi tema išla pod KLJUČ... pročitaj pravila !!!

http://www.vw-club.rs/forum/index.php?board=9.0

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #2 poslato: Avgust 06, 2011, 01:36:29 pre podne »
Drugar zdravo. Kao prvo upisi lokaciju u profil i ako se nisi predstavio u temi, predstavi se. Takva su pravila. A za probleme sto imas, ocisti drugi kraj kabla od kleme za -, gde je vezana za sasiju. Losa ti je masa, pa zato brka pojmove. mahac
P.S. Nista licno, samo moraju se postovati pravila foruma.
« Poslednja izmena: Avgust 06, 2011, 01:39:03 pre podne od strane boban-68 »
Boban-Rus

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Avgust 06, 2011, 01:44:26 pre podne »
Izvinjavam se svima , nisam bas neki korisnik foruma ali polako pocinjem :D

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Avgust 06, 2011, 01:46:15 pre podne »
Hvala druze na brzom odgovoru poranicu da to odradim .... Inace sad sam kupio auto pre par dana i ovo me iseklo opasno , nisam ocekivao da ce odma nesto da se desi .... nadam se da me nece uskoro saseci neki veci troskovi posto sam sad dekintirao :D

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #5 poslato: Avgust 06, 2011, 01:47:57 pre podne »
Daj Boze da se na ovome problemi zavrse!!! Ocisti pa napisi rezultat. mahac
Boban-Rus

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Avgust 06, 2011, 01:51:18 pre podne »
Dogovoreno  mahac

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #7 poslato: Avgust 06, 2011, 11:10:30 pre podne »
promeni naslov teme
jos malo pa cemo imati 5 tema za redom
POMOC/PROBLEM/HITNO/STA VI MISLITE/ GDE IMA

Treba brisati u startu ovakve teme, forum nece gubiti nista sa time, samo ce dobijati na kvalitetu  jer 99.99% ljudi koji naprave ovakvu temu nikad u zivotu nece koristiti search niti ce ikada procitati OBAVEZNO ZA NOVE KORISNIKE

E sad da li ovaj forum ide na kolicinu ili kvalitet...
« Poslednja izmena: Avgust 06, 2011, 11:13:33 pre podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
« Odgovor #8 poslato: Avgust 07, 2011, 01:32:38 pre podne »
dobro bre nisam znao ali upozorili su me pa sam uradio tako ....
inace nisam mrdao zicu sto vodi od - jer je na jako zeznutom mestu a nisam hteo da cackam...
Nego, danas sedam u auto i odlazim do rodica i ispred parkiram obavim sta sam trebao, izlazim napolje i sedam u auto i on ni da bekne .... ne moze da zavergla ja se odsekao .... i naravno potrazim od ljudi da mi daju struje i niko nema, i jedan covek kaze ,, umalo da ti kazem da nemam ali mi te bilo zao" (ljudi se izgleda boje da im ne ukrades auto izbodes ili sta slicno) uglavno auto upali iz cuga... provozam se ja okolo malo i ugasim auto misleci da je malo dopunio alternator i ocu da upalim i nista opet ispala (nisam razmisljao da moze to da se desi ali nema veze) i ja se uzje*em i kupim novi akumulator i sad radi u fulu :D inace mislio sam da na autu nije ispravan displej borda posto nije pokazivao sve pixele kao da se gubio i sad je proradio i sve je u fulu ... nadam se da je ovo poslednji trosak u skorije vreme ali videcemo :DD
Inace kupio sam u metrou PUMA akumulator kontam da nisu losi, a i po solidnoj su ceni .... Nznm da li sam uzeo jak ali to je sto je , 75 amh :D
Ako neko ima iskustva sa njima ili bilo sta neka rekne :D pozz

Van mreže stefanm

• VW Početnik
« Odgovor #9 poslato: Avgust 07, 2011, 08:19:43 pre podne »
e sad sa novim akumulatorom, prosetaj do autoelektricara da ti izmeri da li ti dobro puni alternator... kostace te veoma malo a znacice  ti puno... cisto da odradis posao do kraja (da ne bude posle njesra akumulator) i budes miran   beer

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
« Odgovor #10 poslato: Avgust 08, 2011, 10:08:28 posle podne »
Uradio sam tako i saznao da mi ne valja alternator ... i da je akumulator bio ispravan ali nema veze sad sam barem miran sto se tice akumulatora koju god.... a alternator idem da popravim verovatno sutra, majstor mi je rekao da ce me kostati izmedju 30 -50 E :D

Van mreže Dr.Idzuo

• VW Početnik
« Odgovor #11 poslato: Avgust 11, 2011, 02:40:15 pre podne »
E ljudi nadam se da sam sredio sve sto se tice auta i da necu imati skoro neka ulaganja (sto s tice popravki) ostalo je jos samo da ugradim neki sigurnosni sistem ali sam jos u dilemi koji :D Uradjen servis, uradjen alternator ( regler je bio u pitanju kostao je 30 E + 10 E ruke) nadam se da sam miran barem na kratko, a izgleda da mi se senzor za asr palio zbog slabog akumulatora pa je automatski iskljucio asr i posle abs :D pozz