Autor Tema: Opelska prica :(  (Pročitano 9919 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Toyota
Odg: Opelska prica :(
« Odgovor #20 poslato: Avgust 03, 2011, 12:16:04 posle podne »
ja u srbiji ne bih kupovao nikako drugacije nego keshom... dok van srbije samo depozit kolko je najminimalnije i to je to

a za pare.. jbg mozda je covek skupio 10 a nagrebao te 2-3 vec za tih 12  bleh
lollol

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Avgust 03, 2011, 12:23:48 posle podne »
Pa i kad budes imao 30k Jura, nemoj kupovati za kes .. .

+1

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #22 poslato: Avgust 03, 2011, 12:25:16 posle podne »
i gledaj pa kupi oHpel-a  lollol
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže FilipB

• Old.Jr Member
  • **
  • No turbo - no problems!
« Odgovor #23 poslato: Avgust 03, 2011, 01:07:00 posle podne »
Jbg. dešava se, čovek je verovatno u pravu što je nezadovoljen. Moj ćale je prošle godine u avgustu kupio na kredit novu Astru H 1.4 90KS i nema nikakve probleme, auto radi kao satić! ;)
"VW drive, with Passat fly!"

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Avgust 03, 2011, 01:10:40 posle podne »
Nesto im se cesto desava!!!

Van mreže nikola_gti16v

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #25 poslato: Avgust 03, 2011, 01:15:55 posle podne »
Pa i kad budes imao 30k Jura, nemoj kupovati za kes .. .

Pa za sta da kupi, za klikere... lollol
Sto bi masnu gusku dodatno mazao mascu... Za takav jedan kredit treba da das bar jos 10 000 evra banci... Sto bi neko to radio, ako vec moze da plati... Uvek su najbolje prolazili ljudi sa najvise para. Na sirotinji se najbolje zaradjuje.

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #26 poslato: Avgust 03, 2011, 01:40:30 posle podne »
Ja sam hteo da kupim pre 2.5 godine astru h na kredit, kostala je 16000, ispalo je da, ukoliko uplatim odmah 8000 eura (a nisam imao toliko bas u kesu), sto je pola, moram da isplatim jos 12000 do kraja otplate, tako da je banka dobra nekih 4000 eura!  bonk zamislite sad koliko banka zaradi kad das ucesce 3000-4000 eura, a ostalo razvuces na rate  big_boss
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #27 poslato: Avgust 03, 2011, 02:42:40 posle podne »
I na kraju kredita mozes prodati taj auto za 4.000 boodala
Ko ima da baci preko 12.000 za 5-6god i jos da se vozi u autu tako niske klase samo napred

Pa pametnije je uzeti VW za 4.000 ,za 5-6god ga komotno zapalis i uzmes polovan auto dosta vise klase za 12.000e
a ne da se vozis ceo zivot u koekakvim daciama,chevroletima i slicno

Van mreže lexa

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2 1.6
« Odgovor #28 poslato: Avgust 03, 2011, 02:51:12 posle podne »
procitao sam celu pricu, i realno ovi ga jesu vukli za nos, ali iskreno covek se sam za**bao na samom pocetku,
"S obzirom da mi je to bila prva kupovina novog automobila u životu nisam znao da je trebalo obaviti probnu vožnju pre preuzimanja vozila, a diler mi nije ponudio. Nakon vizuelnog pregleda vozila potpisao sam papire time potvrđujući da je sve u redu.". Pa kako moze neko kupiti auto a da ga predhodno ne proveri, nikako mi nije jasno. I sta ima on da mu nudi, zahtevas probnu voznju, a ako ne dozvoljava, boli te uvo, on treba da proda auto, a ne ja. Pa neku sitnicu kad kupujem obavezno proverim da li radi, a ne nesto sto kosta 12000evra. boodala
Iskreno ovakvih lakovernih budala mi nije zao.

A i to sto kazete, nije uvek nov auto najbolji auto. Za te pare koje je bukvalno bacio mogao je ko covek uzeti jaku polovnu masinu i da se vozi ko gospodin. Bas skoro sam bio u prilici da pricam sa covekom koji je prosle godine kupio novu Oktaviu u Nemackoj, kaze covek kad je uzeo auto, ispocetka vidi da kad dodje do 120km/h u kabini se cuje glasno zujanje i sta ce ode u servis i oni mu bez ikakvih problema poprave to. Posle toga nikakvih problema. Ali ipak je to Nemacka, a ovo Srbija.

Van mreže -CARBON-

• Hero Member
  • Auto: BMW E39 525D, E60 535D
« Odgovor #29 poslato: Avgust 03, 2011, 02:57:28 posle podne »
kako su covjeka izjebali... lollol a tachno lexa, trebao je da testira auto prije kupovine ali biggrin shta fali polovnom Passatu ili Octaviji uvoz iz npr. Njemachke B)

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
« Odgovor #30 poslato: Avgust 03, 2011, 03:07:16 posle podne »
meni ga je zao zbog ovih prevaranata

a da se pravio pametan to jeste
    nema pojma o zivotu,a kupuje nov auto i to 10000% je bilo "Bolje novo, da me neko ne zavrne"
sad kuka na sve strane, a sam je kriv
bilo bi mu malo pametnije da je pre kupovine isao i provozao sve one silne astre, a ne sad kad se zajebao

Imam ja drugara sto se pametan pravio, pa ga "prijatelj" nagovorio da uzme Astru g (2.0DTI) umesto Golfa 4(TDI)
kao uvoz, ovo ono, a ustvari je za te pare mogao dve 1.6 ovde da uzme i to u boljem stanju
i da se vozi ko covek, a ne u kalendar da gleda kad ce burazer da ide naposao boodala    ...ma samo nek se prave pametni, moraju sverceri,dileri i ostali da zive od necega
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2011, 03:10:43 posle podne od strane Stefan91 »

Van mreže svrle

• Master Member
  • Auto: Skoda Superb II TDI
« Odgovor #31 poslato: Avgust 03, 2011, 03:11:04 posle podne »
Ne znam zasto odustaje, kad tad morace da mu srede auto ili da mu daju drugi. Uostalom tu je sud, kad je vec toliko strpljenja imao neka ih tuzi. Ne mozes na finjaka nista da uradis.
Neprimeren potpis

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
« Odgovor #32 poslato: Avgust 03, 2011, 03:24:50 posle podne »
A mozda ovaj lik i ne postoji
   ...mozda je samo pljuvanje konkurencije  wacko

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #33 poslato: Avgust 03, 2011, 03:34:37 posle podne »
Ovaj tip,čim je iskeširao toliko para za Astru ima sasvim dovoljno da dođe i do solidnog polovnjaka.Nešto neverujem da je štekao 10 godina da kupi auto.Ima taj keša,ne bojim se ja za njega.
A ovo za banke i keš ili auto kredite ko je pomenuo potpuno je u pravu.Ja sam mog Deku kupio za keš kredit.Uzeo 3750 evra na 6 godina a vraćam 6000  boodala bonk.Klasični zelenaški kredit.Ali,šta da očekujem,ne živim u EU ili USA.
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #34 poslato: Avgust 03, 2011, 03:43:28 posle podne »
Najjaci je onaj trip golf 6 za 1500e a na kraju te ispadne 25.000 a isti taj auto za kes koji je mozda presao 10.000km kupis za 15.000..  wacko  boodala

fazon ti das ucesce 1500e + obavezan kasko + obavezan zeder koji moras da ugradis kod njih naravno skuplji je nego bilo gde drugde i jos milion drugih cerupanja... nakon toga placas ratu 250e + kasko 100 znaci skoro 350e mada se kasko nesto malo smanjuje sto je vozilo starije...  sto znaci da to sve izadje  za 5 godina oko 19-20.000evra nakon toga... auto i dalje nije vas.. imate mogucnost da ga vratite to je taj mobility i uzmete drugi i taj drugi nastavite da otplacujete a ako ovaj zelite da prodate onda morate da platite 6000e da bi on postao vas.. ja kad sam cuo nisam mogao da verujem...

ili kao druga opcija das za ucesce odma 7500e i onda kad ga otplatis auto je tvoj...  biggrin 

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
« Odgovor #35 poslato: Avgust 03, 2011, 04:03:52 posle podne »
Citat
Najjaci je onaj trip golf 6 za 1500e a na kraju te ispadne 25.000
e o tome pricam
vreme tog kredita vozis golfa3
i na kraju kad zastekas tolike pare uzmes polovnog TUAREGA i cao

Ko je tu pametniji
ovaj sto vozi klot mk6 star 5-6god
il ovaj sa Tuaregom starim 7-8

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #36 poslato: Avgust 03, 2011, 07:20:43 posle podne »
kako neki ovde brkaju babe i zabe.ne razumete srz problema.uopste ne kapiram zbog cega bi vlasnik bio kriv?!?
kriva je drzava i neuredjeno trziste.da zivis u nekoj zemlji na zapadu ili sad-u,nema sta ti da isprobavas i da klecis pod novim autom.tvoje je da pokazes prstom,a njihovo je da ti ga registruju i doteraju na kucnu adresu sa sve masnicom na njemu.tako se radi u uredjenim zemljama.nema potrebe da ti hapsis servisera,dilere i menadzere ili da ih peglas po servisu i haustorima.covek je hteo da kupi nov auto i tu nema price.sta je opel nego provereni brend.pa nije kupio  indijsku tatu.
kao sto je i rekao wele,to je problem koji moze da se desi sa svakim autom,i nije mu bila namera da mi sada raspravljamo o tome da li je neko budala ako kupi nesto sto nije vw.ovde je izlozen problem jednog coveka koji je mnogo veci od samog izbora brenda,jer ovakav problem moze da svakog saceka koliko sutra sa jebenim friziderom,peglom...ili necim slicnim,a onda se neko pametan nadje i napise ko te jebe sto si kupio ariston,a nisi gorenje...

stefan91 dao si odlicno poredjenje.covek da je hteo da kupi tuarega on bi ga uzeo.nije samo kupiti auto.ovde 90%posto ljudi imas koji ne bi mogli ni da ga natankuju za svaki dan ,a ne da ga i odrzavaju,taman da ga dobiju za dz.sto ga ti ne kupis?ima ih za par hiljada i nece te niko sa njim dirati unutar granice. ;)

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #37 poslato: Avgust 03, 2011, 08:30:24 posle podne »
ja kapiram lika... da je hteo da proba, provoza i ostalo, jurio bi polovnog.. ja isto ocekujem ako sutra resim da kupim nov x auto y marke da dodjem, uperim prstom i otvorim novcanik... ne kupujem pistolj na vodu u radnji "sve za 100" jbt pa da treba svaki da isproveravam 100x da vidim dal radi... s tim sto sam ja vise nervcek, pa bih pre seo u kola i otisao u fabriku u nemacku recimo i rekao "evo vam vas NOV auto koji NE radi" ... a vijanje sa domacim dilerima i pravnom sluzbom srbije macku o rep
lollol

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
« Odgovor #38 poslato: Avgust 03, 2011, 08:31:32 posle podne »
Citat
stefan91 dao si odlicno poredjenje.covek da je hteo da kupi tuarega on bi ga uzeo.nije samo kupiti auto.ovde 90%posto ljudi imas koji ne bi mogli ni da ga natankuju za svaki dan ,a ne da ga i odrzavaju,taman da ga dobiju za dz.sto ga ti ne kupis?ima ih za par hiljada i nece te niko sa njim dirati unutar granice. Wink

Mene je cale ubedjivao da uzmemo nesto tako novo (bas je astru hteo) ali ja sam bio protiv

tadasnja racunica moja
astra g sa nekom srednjom opremom bi me kostala vise od 10.000e od mk4 sa highline opremom
i jedini +je to godiste, a sve ostalo je na strani golfa

Na kraju bi me izasla 15.000e, a po isteku tih 5-6god kredita ona bi na trzistu bila ispod 3.000e
Ovako, ima da se navozam sa polovnim golfom i za koju god-dve da uzmem BMW 520d (mozda 525d il 530d) i kraj price

Za mene su i jedan i drugi automobil bolji od astre i to je to.

Na kraju, ja sam i napisao da su serviseri,dileri i ostala bagra krivi za covekov problem
Citat
meni ga je zao zbog ovih prevaranata
iako je i on dobrim delom doprineo takvoj svojoj situaciji

« Poslednja izmena: Avgust 03, 2011, 08:33:30 posle podne od strane Stefan91 »

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #39 poslato: Avgust 03, 2011, 08:40:24 posle podne »
sto se tebe tice,dao sam komentar na tuarega.nista vise.moj post se  odnosio na neke druge komentare ..