Samo da potvrdim da je ovo ona najeftinija, i ja sam njom radio nebo na kecmanu... dodushe bila je oko 400 din u sobronu u bgdu al ono... Inace po poledjini eko koze se najbolje vidi koje je klase. Najgore je shto ce da ispuca vrlo brzo, poshto nju niko ne stavlja na sedishta no shta je tu je... Ja da sam na tvom mestu sklopio bi ta sedista samo ako je sve tapacirao i vozio neko vreme dok ne popuca pa posle sredjuj nedostatke, i pamet u glavu... Materijal za nebo je ekstra, mnogo mi se svidja, ali ti je ovaj C stub odradio bash onako, blago receno slepacki....
Btw, mali off da nabavim neki kvalitetniji aparat (ne vredi da se slika loshijim nece nishta da se vidi)pa cu da vam uslikam i okacim kako je kod mene sve ispalo. Inace mene je kompletno nebo u eko kozi i C stubovi izaslo 1500 din. Materijal 1000 i 500 za "ruke" stim da sam ja skinuo staro nebo, odneo da ga odrade i sam montirao... Komplet sedishta su me izashla malo manje od 50 jura, i to materijal, sundjeri, lepak, i "ruke". Nisu kadice, klasicna sedishta al ono... Stim da opet, sam sam rasturao sedishta, skidao navlake sa metalne konstrukcije i sundjera i tako... Tako da nekada ljudi koji se ne bave "autotapetarskim" poslom bolje odrade nego ovi nazovi profi...
AJd uzdravlje i tako...