Autor Tema: Golf 3 by Krle GTI  (Pročitano 67184 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shone

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Golf 3 by Krle GTI
« Odgovor #380 poslato: Januar 14, 2010, 01:08:39 posle podne »
Imam ja predlog za te migawce, kosta 250din, ako wec ne idu crni, postoji i beli sprej za stopaljke, migawce i te gluposti, pa moze sa tim da odradi ... pozz

Van mreže D@rko

• Hero Member
  • biker for life!
  • Auto: mk4- mk3- b5.5- gsxr 750
« Odgovor #381 poslato: Januar 14, 2010, 01:28:14 posle podne »
Hoces farbati masku? I koliko ces platiti stopke ako moze da se zna?
Nijansa boje je extra, ali trebao si i lajsne ofarbati u boju auta ako ti je ostalo boje....

Krle

• Gost
« Odgovor #382 poslato: Januar 14, 2010, 01:42:17 posle podne »
Nijansa boje je extra, ali trebao si i lajsne ofarbati u boju auta ako ti je ostalo boje....

E sad bi te banovao sa foruma da sam admin....  lollol lollol lollol lollol lollol
Pa jel citas ti covece nesto... Nisam JA farbao auto, nego neki kreten debil i ko zna kako sve ga ljudi nazivaju... Trebao je da ofarba i lajsne i brave.... al je samo jednu lajsnu ofarbao do pola... Imas sve u prethodnim postovima, citaj malo i sve ce ti biti jasno... Stara maska sa znakom je ofarbana u boju samo donji deo, znaci onaj metalni(lemeni)... Plastika je ostala crna, a ova maska je juce stavljena kad sam pakovao auto... Zato nije ofarbana, niti ce biti... Stopaljke sam uzeo od sandokana, pa se za iste obrati njemu... Pozdrav...

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #383 poslato: Januar 14, 2010, 01:44:10 posle podne »
Imam ja predlog za te migawce, kosta 250din, ako wec ne idu crni, postoji i beli sprej za stopaljke, migawce i te gluposti, pa moze sa tim da odradi ... pozz

nisam znao da ima tako nesto.. imas li neku sliku da vidim neke stopke ili migavce tonirane sa tim sprejom ?!?

Van mreže bane17

• Sr. Member
« Odgovor #384 poslato: Januar 14, 2010, 01:48:51 posle podne »
vidjao sam na nekim kolima migavce ofarbane sa tim belim.to vise vuce na neku srebrnu nego na belu.

Van mreže D@rko

• Hero Member
  • biker for life!
  • Auto: mk4- mk3- b5.5- gsxr 750
« Odgovor #385 poslato: Januar 14, 2010, 03:38:51 posle podne »

E sad bi te banovao sa foruma da sam admin....  lollol lollol lollol lollol lollol
Pa jel citas ti covece nesto... Nisam JA farbao auto, nego neki kreten debil i ko zna kako sve ga ljudi nazivaju... Trebao je da ofarba i lajsne i brave.... al je samo jednu lajsnu ofarbao do pola... Imas sve u prethodnim postovima, citaj malo i sve ce ti biti jasno... Stara maska sa znakom je ofarbana u boju samo donji deo, znaci onaj metalni(lemeni)... Plastika je ostala crna, a ova maska je juce stavljena kad sam pakovao auto... Zato nije ofarbana, niti ce biti... Stopaljke sam uzeo od sandokana, pa se za iste obrati njemu... Pozdrav...
Ali ti nisi admin, tako da...  bleh
Temu pratim i znam sta je sve bilo. Lepo sam pitao za ovu masku planiras li da je farbas kao i lajsne. Kada si mogao ceo enterijer da rasturis, onda ni ovo ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Ako nesto radis, radi kako treba. Sto se tice tog majstora, samo je tvoj krivica sto je auto tako ispao. Trebao si drugacije da postupas sa njim a ne sada da kukas  boodala U danasnje vreme ako si dobar i fin, svi ce te *ebati...
« Poslednja izmena: Januar 14, 2010, 03:40:55 posle podne od strane D@rko »

Krle

• Gost
« Odgovor #386 poslato: Januar 14, 2010, 03:44:35 posle podne »
Da mu nisi ti neki ne daj Boze rod... lollol lollol lollol  Ma rekao si da sam trebao ofarbati i masku i lajsne ako mi je ostala boja...  lollol Trebala je da se farba svaka lajsna, al izgleda da je majstoru falilo boje pa to nije ni radio... KRETEEEEN... Zamolio bih sve forumase da ne pominju vise kretena majstora, jer kad se vratimo na temu njega, meni se sve okrene u stomaku, odmah mi pozli, i setim se kako je nekada bilo tesko, kriticno... Znaci samo opusteeeeeno, auto sad trenutno ne radi, nece da upali...  boodala boodala boodala Ali nadam se da ce sve biti ok...   

Van mreže Dino

• Uprava Kluba
  • Hero Member
« Odgovor #387 poslato: Januar 14, 2010, 03:45:35 posle podne »
Ma mogao je da postupa kako god kada je majstor los..pa los..
Krle stvarno se na slikama je OK nije toliko los  koliko ga ti pljujes, osim ovih detalja na branicima. Od pozadi izgleda extra, lepo su mu legle ove stopaljke..(cini mi se da desna ne radi). Boja je extra..

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #388 poslato: Januar 14, 2010, 04:01:58 posle podne »
lep je,ko ti je farbao auto? bleh
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Krle

• Gost
« Odgovor #389 poslato: Januar 14, 2010, 04:03:27 posle podne »
Dino, auto od kad je dosao u moje ruke, zadnjih 7 dana, nije isao na pranje... Znaci prljav je do bola, treba da se sredi... Uzimam i obzir da se radilo na njemu, vadjen je tepih kompletan, pa je dosta prasine i odatle izaslo, da ne pricam sta i kako... Stopaljke na slikama nisu ni upaljene, to je od blica.. boodala... Ima dosta da se radi, samo da upali...

@ Zemunac, ti ces da mi farbas auto...  bleh bleh Donosim ti farbu, sav materjal, samo da ga spremis i prefarbas... Ucinices to ortaku gratis zar ne...

Ispravka.... Jes majku mu, bilo upaljeno na poziciji, i vidi stvarno jedna ne radi... Al kad se upale svetla rade obe, sve sam proverio pre ukljucivanja u saobracaj, migavci rade, stop radi, rikverc, al mi se cini da kad je upaljeno svetlo, da mi na levoj svetli jedna sijalica vise, mozda je to neki novi fazon... Za to ce Rogi da se pobrine, samo da nadjem vremena da odem do njega...
« Poslednja izmena: Januar 14, 2010, 04:09:06 posle podne od strane Krle GTI »

Van mreže petko.89

• Master Member
  • Auto: golf mk1 1.3i
« Odgovor #390 poslato: Januar 14, 2010, 05:26:37 posle podne »
 lollol   to je samo do sijalice,probaj zameni mesta sijalica leve i desne stopke..... e boja ti je super .....lako je tebi kad imas toliku garazu pa mozes da ga operises svaki dan do lima.... lollol   bonk

Krle

• Gost
« Odgovor #391 poslato: Januar 14, 2010, 06:41:55 posle podne »
Opet da napomenem, ovo na slikama nije moja garaza, to je magacin, veeeeeeliki magacin, koji mi je posluzio privremeno... Moja garaza je isto velika, samo trenutno ne mogu da je koristim, al bice valjda uskoro u upotrebi.. a onda... hehe, pa ima da se rasturaju kola svaki dan...

Van mreže zemunac

• Hero Member
« Odgovor #392 poslato: Januar 14, 2010, 09:11:18 posle podne »
Dino, auto od kad je dosao u moje ruke, zadnjih 7 dana, nije isao na pranje... Znaci prljav je do bola, treba da se sredi... Uzimam i obzir da se radilo na njemu, vadjen je tepih kompletan, pa je dosta prasine i odatle izaslo, da ne pricam sta i kako... Stopaljke na slikama nisu ni upaljene, to je od blica.. boodala... Ima dosta da se radi, samo da upali...

@ Zemunac, ti ces da mi farbas auto...  bleh bleh Donosim ti farbu, sav materjal, samo da ga spremis i prefarbas... Ucinices to ortaku gratis zar ne...
Ispravka.... Jes majku mu, bilo upaljeno na poziciji, i vidi stvarno jedna ne radi... Al kad se upale svetla rade obe, sve sam proverio pre ukljucivanja u saobracaj, migavci rade, stop radi, rikverc, al mi se cini da kad je upaljeno svetlo, da mi na levoj svetli jedna sijalica vise, mozda je to neki novi fazon... Za to ce Rogi da se pobrine, samo da nadjem vremena da odem do njega...
Cena koju sam ti rekao je vise nego dzabe,valjda si ukapirao to.Moraces sve da farbas ponovo,vidim da se oko vrata providi zelena,zadnji rub nije dobro izgitovan...stakla ako su ofarbana spolja operi razredjivacem i odma posle sa suvo  krpom,a ako je iznutra po folijama ...nema ti spasa,sjebaces foliju ako budes prao sa nekim sredstvom....tuga!
Sad gledam slike natenane....deluje da ti se hauba na levoj strani blize soferci isto providi.Znam da je sada zavrsena prica ali samo da ti kazem nesto...kad smo pricali nas dvoje o farbanju i kada sam ti rekao cenu...to je bilo sa skidanjem svake gumice i zabice sa kola....a ne ovako...ofarbao je ludak i keder sibera,gumu za instalaciju na vratima...mrzelo ga je da skine prekidac za svetlo sa stuba,pa ga je zastitio ali previse,oko njega se vidi zeleno....
« Poslednja izmena: Januar 14, 2010, 09:22:38 posle podne od strane zemunac »
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Krle

• Gost
« Odgovor #393 poslato: Januar 14, 2010, 09:24:15 posle podne »
E, pazi vako... To sto se na slikama vidi zeleno, mislim da sve govori koliko je lose uradjeno... Uzas.. dalje, stakla su ofarbana sa unutrasnje strane, sto mi tako slatko dodje da skinem folije, a ako nesto krene kako ne treba, imam sva 4 stakla rezerve  lollol lollol... sa spoljne strane nisam ni gledao, jer unutra ima da se riba jedno 3 dobre i vredne zene, 3000 sredstva, i 3 dana posla... lollol lollol Tu mi je tasta pa mogu da je organizujem sa sve zenom da mi pomognu... biggrin lollol bleh
Probao sam da skidam sa onim bref glass, i kao skida po malo, al trljao sam pet minuta, jedva sam 5 cm skinuo... Strasno bre, skroz...

Van mreže zemunac

• Hero Member
« Odgovor #394 poslato: Januar 14, 2010, 09:27:37 posle podne »
Idi u farbaru i kupi pola litre akrilnog razredjivaca i udri po pranju...ne nitro!
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Krle

• Gost
« Odgovor #395 poslato: Januar 15, 2010, 05:33:18 posle podne »
Sutra se menja auspuh  bleh bleh bleh Nece vise da brunda, mada mi malo zao, al smorilo me mnogo se cuje... Sad idem da montiram muziku, i da brisem stakla...  bleh

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #396 poslato: Januar 15, 2010, 06:12:02 posle podne »
unutra ima da se riba jedno 3 dobre i vredne zene, 3000 sredstva, i 3 dana posla
:huh:
Tu mi je tasta pa mogu da je organizujem sa sve zenom da mi pomognu
Jel samo ja vidim ko je ovde tre?a
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže petko.89

• Master Member
« Odgovor #397 poslato: Januar 15, 2010, 06:13:33 posle podne »
 lollol lollol lollol

Krle

• Gost
« Odgovor #398 poslato: Januar 15, 2010, 07:41:00 posle podne »
Ne razumem Wele, verovatno ne kapiram, al aj sad ti meni objasni sta si hteo da kazes? Treca zena!? Hm, mislite o tome...

Van mreže petko.89

• Master Member
« Odgovor #399 poslato: Januar 15, 2010, 08:04:00 posle podne »
pa ti si treca zena krle.....to je hteo da kaze ....kao rekao si tri zene,a posle tasta,zena.... to su dve i ti kao treca.........  lollol