Autor Tema: Golf 3 by Krle GTI  (Pročitano 67059 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Krle

• Gost
Odg: Golf 3 by Krle GTI
« Odgovor #320 poslato: Decembar 24, 2009, 07:55:23 posle podne »
Ti bese ispricao pricu kako je tvoj prijatelj taksista rekao da je njegova dnevnica 100 eur... Pa ofarbao jos jedan auto, zar ne...? Meni ne treba farbanje jos jednog auta, al mi treba kesh... Covek ce dobiti razuman rok da skupi pare, i kad dodjem po pare, ako ih nije skupio, uzimam sve sto stignem, od srafcigera do klime koja je na kuci, a meni bas treba klima... Veruj mi, nije tvoj prijatelj jedini koji ima muda, ima uvek ludjeg od ludaka... A da ne pominjem podrsku koju imam od raznoraznih krupnih prijatelja....
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2009, 07:58:11 posle podne od strane Krle GTI »

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #321 poslato: Decembar 24, 2009, 07:58:47 posle podne »
ovaj forum ne treba da sluzi kao prirucnik za uterivanje dugova i ostalo... kad ti bude auto gotov okaci slike u ovoj temi.. i zamolio bih vas da svaka druga prica na teme nevezane za izgled krletovog automobila budu nastavljene na pp   gundjalo rules

Krle

• Gost
« Odgovor #322 poslato: Decembar 24, 2009, 08:01:52 posle podne »
E da znas... Mozes da sklonis sve nepotrebne postove, sam izaberi...

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #323 poslato: Decembar 24, 2009, 08:19:51 posle podne »
krle,bas ti je lepo ispao auto,moram tako zbog Devila
nego pre nego sto obrise,pogledaj sta sam napisao za mog prijatelja.On mu je pre farbanja dao da potpise papir!
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Krle

• Gost
« Odgovor #324 poslato: Decembar 24, 2009, 08:23:06 posle podne »
Koliku vrednost za tebe ima papir... Znas li da tu nije stvar u papiru...

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #325 poslato: Decembar 24, 2009, 10:51:25 posle podne »
ma necu da brisem samo ne mogu da verujem da su neki ljudi toliko nedokazani... lepo sam napisao PP - privatne poruke... ako vas bas toliko interesuje shta je bilo sa kolima i da li je majstor nesto uradio ili nije posaljite coveku privatnu poruku pa ako hoce odgovorice ako ne nece.. a ne da mu trujemo temu glupostima....ajde malo da se skrene sa teme al ovde se od 13-te do 17-te strane razglaba o majstoru ispaljivacu....

Kad bude gotovo tj bude ikakvih vizuelnih promena na njegovom automobilu siguran sam da ce nas krle sve obavestiti i udostojiti slikama... zato budite strpljivi....
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2009, 10:54:37 posle podne od strane Devil »

sale89bre

• Gost
« Odgovor #326 poslato: Decembar 24, 2009, 10:57:50 posle podne »
Krle u koju boju ga farbas? Ja sam se toliko zaneo ovom pricom o majstoru da sam zaboravio na boju lollol

Krle

• Gost
« Odgovor #327 poslato: Decembar 25, 2009, 07:39:46 pre podne »
Krle u koju boju ga farbas? Ja sam se toliko zaneo ovom pricom o majstoru da sam zaboravio na boju lollol

U KRV crvenu... imam za dz...  lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol

sale89bre

• Gost
« Odgovor #328 poslato: Decembar 25, 2009, 10:53:42 pre podne »
 lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #329 poslato: Decembar 25, 2009, 07:34:16 posle podne »
dobar si krle.. clap

Krle

• Gost
« Odgovor #330 poslato: Januar 09, 2010, 09:55:18 pre podne »
Vracam se iz mrtvih, al u polu zivom stanju...  :angry: Besan sam do ludila, a glava mora da ostane u normali... Ceo auto moram da farbam ponovo, a mom drugaru se zahvaljujem sto me je spasao zatvora...
Evo kao lepo je ispalo sto bi rek'o kreten majstor, al kad pridjes, jeza te hvata...

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #331 poslato: Januar 09, 2010, 09:57:19 pre podne »
ne znam kako je kad se pridje al boja je fenomenalna  tapsac

Krle

• Gost
« Odgovor #332 poslato: Januar 09, 2010, 10:04:09 pre podne »
Boja je do  jaja   al je ceo auto u risevima... Gde god pogledas, sve neke ogrebotine, strasno... Da ne pricam sto mi je totalno kretenski uradio, brave nije ofarbao, cak je kod jedne brave ostalo iznad malo zeleno, nije lepo uradio.. lajsne nije ofarbao, kaze ne moze plastika da se farba, al da su bar skroz crne pa i da ih vratim, nego je neke ofarbao do pola... unutra je katastrofa, nesmem da se prisecam, motorni prostor uzas... Na krilima sa gornje strane skroz se oljustila farba, znaci tuga prevelika... Kad malo bolje pogedas, vidi se da jebeno mnogo probija zelena boja, znaci sve se preliva... cak mi se cini da haubu nije lepo prefarbao, nego samo malo pokrio... deluje mi da je dosta svetlija, sto se vidi tek uzivo kad lepo pogledas... Uzas crno na kvadrat... Moram da smislim sta dalje, da ne bi poludeo...

Van mreže zemunac

• Hero Member
« Odgovor #333 poslato: Januar 09, 2010, 11:03:54 pre podne »
Krle druze sta reci....boja je stvarno lepa.Rekao sam ti juce zasto se preliva zelena boja ispod....ova boja zahteva ili podlogu ili kompletan auto u spric gitu.Risevi su od smirlge.....dovoljno je da bude prljava voda kad se radi sa vodenom smirglom i zrno peska iz vode napravi cudo....Majstor je stvarno debil.
Sad me poslusaj ako hoces...vozi ovako do proleca ,dok ne otopli...pa onda gledaj sta ces dalje....nemoj sad po ovom vremenu da ga radis.Dosta je hladno i vlazno vreme,vrlo lako dodje do kiksa prilikom farbanja.
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #334 poslato: Januar 09, 2010, 11:06:54 pre podne »
:(
mislim da je glavni problem sto si dao pare unapred. to ti je u Srbiji kao da kazes "bicuj me Stojane"
ko ti je preporucio tog "majstora" izbrisi ga iz imenika

Zemunac je sigurno imao slicnih situacija, tako da ces i ti sledeci put vec treceg dana da uzmes auto i da odes, a ne da gubis zdravlje, pare i vreme oko budale. Moras da znas da je taj farbar NAVIKAO tako da zivi i funkcionise, te obrati paznju da je on tu dosta iskusniji.
Batine ti sigurno nece vratiti pare, vec vidi nekako da sebi smanjis probleme i na neki drugi nacin da se pogodite sto bolje.
Jebiga, sranja se desavaju, sad trebas da ispadnes pametniji nego sto si bio. Prevaranata na svakom koraku, stoga opreznije sledeci put.
Citava fora onog sa papirom nije u potpisivanju, vec u tome sto je imao plan B, pre plana A.
Ti potpisi i pecati, fakture i sve ostalo stvarno nista ne znaci u Srbiji, u najboljem slucaju traje u nedogled.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #335 poslato: Januar 09, 2010, 11:21:01 pre podne »
super si nijansu odabrao...
sto se tice para, uzmmi mu alat, pistolje, kompresore, radnju sta vec, pa da vidis kako ce onda hteti da ti vrati pare...

Krle

• Gost
« Odgovor #336 poslato: Januar 09, 2010, 11:34:06 pre podne »
Ma ljudi moji, da je meni do para, ne bi ja farbao auto i ne bi uzimao auto iz rent-a-car... Da mu uzimam bilo sta, sad je kasno, uzeo sam auto, gotovo... Dogovorili smo se da mi 31.01. spremi 3 seta boje, posto necu da mi on ponovo farba, a rekao je da dodjem za 15 dana pa da ga uradi opet celog, i za to mu treba 4 dana, na sta sam se ko sam djavo nasmejao i krenuo da ga zadavim, al opet, hvala mom drugaru koji je isao samnom po auto i spasio me robije... Ako dobijem ta 3 seta farbe, i to je nesto... @ zemunac... Da sacekam prolece, to je ok... a sta ako pocne da mi se ljusti boja, posto je sa unutrasnje strane vrata vec pocela...?!?!

Van mreže zemunac

• Hero Member
« Odgovor #337 poslato: Januar 09, 2010, 11:39:25 pre podne »
Upravo zbog toga i pricam ...treba sacekati da isplivaju sve mane i nedostaci....ili da se sve komplet ljusti i radi iznova (rotacionu u ruke i sva boja i lak mora da se svuku)
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Krle

• Gost
« Odgovor #338 poslato: Januar 09, 2010, 11:47:26 pre podne »
Pazi ovako, ako sam ja dobro razumeo, kad se radi popravka, mora ceo element da se radi... Postoji koliko elemenata... Skoljka, 4 komada vrata, gepek vrata i hauba, krila i to je to... bukvalno svi elementi koje sam naveo su sjebani nacisto... Na zadnjem levom krilu ima crta koja kao da je nastala od kljuca posle farbanja, i to je prilicno vidljiva i duboka... Sa unutrasnje strane vrata se vec oljustilo, a da ne pricam o nedostatku farbe izgleda, pa na dosta mesta nije ni presao... jojjjjjjj, muke moje, lepse od Pariza, tamo kuga, ovde samo kriza... lollol lollol wacko bonk bonk krokodil

Krle

• Gost
« Odgovor #339 poslato: Januar 09, 2010, 11:51:27 pre podne »
Al ajd sad, da ubijem ne vredi mi nista, da budem pametan, to sam uvek znao, pa cu i sad... Danas slavim slavu, pa sam malo u guzvi, a vec sutra bi trebao da spakujem auto ako stignem, i konacno da roknem masku bez znaka i nove stopke... heheh, ipak nije sve tako crno, stopke su crveno bele...