Moj jako dobar prijatelj je napravio nesto sa jednim farbarom,i taj njegov model bi mogli svi da primenjuju....iako sam i sam majstor...
Otisao je da ofarba buljavu mecku,bila je oker boje i menjao je boju u metalik.Pitao je majstora koliko to kosta i kad ce biti gotovo...ovaj mu obeca da je auto gotov za 10 dana,cena je 300 evra akontacija i 1000 kad zavrsi.Ovaj moj ode kuci,i napise na parce papira kao neki ugovor...rok je majstoru produzio za 4 dana,dakle dao mu je 14 dana fore i napisao da je njegova dnvnica 100e,jer radi kao taxista.Ako bude pribio rok od 14 dana za svaki dan mu dodje po 100e.
Ode da otera auto na farbanje,da majstoru kaparu i papir da procita i potpise.Majstor samouveren i pun sebe uz osmeh potisa.Dani su prolazili kao i Krletu,on obilazio par puta i kad je video sta ce biti batali odlaske i ceka da ga majstor zove.Posle 22 dana od ostavljanja kola majstor se javlja da je gotovo

.Ovaj ode po kola,pogleda ih,kaze da je odlicno i da on sada ide a majstor da preracuna ko sta kome dodje.Zvao ga je sutradan i pitao dali je sracunao.Ovaj poceo da muca i kaze nisam.posto mi prijatelj nije u vinklu kaze majstoru da je on sracunao i da mu dodje jos jedno farbanje za dzabe.Otera zeninu fiestu(belu) i kaze da je ofarbaju u plavu perlu

.I tako ....dobio je dva farbanja za 300e....da napomenem,moj prijatelj nije naivan covek,ima srce i muda,zato je i isao na tu varijantu.....mozda nekome ovo bude od koristi...parce papira i potpisi majstore da stojis iza svojih reci..