Al se ovde razigrala polemika. Indi,da tebi nesto kaze stari iskusni vozac. Izvini sto na ti! Prvo po povodu BMW-a. Svi ti modeli u rengu cene koju si dala su vec odavno u poprilicno losem stanju. Svi vrlo dobro znaju da je kod njih boljka prednji trap. Vrlo mekan, nezan i neprilagodjen za puteve poput nasih. Nema BMW-a na kome nesto nelupka napred u trapu. Noviji modeli su druga prica, ali i druga cena! Passat je ono sto bi rekli, veoma dobar i pouzdan auto. Ja sam ih izvozao dosad tri komada, i imam samo reci pohvale. Na modelu B5, bili su problemi sa prednjim vesanjem, koji su otklonjeni kod modela B5.5. Tako da nemoj da sumnjas u kvalitet samog automobila. Sto se tice Audija, sve ti je isto sto i kod Passata (prakticno) samo zbog brenda i ona 4 kruzica, sve ti je skuplje nekih 30-40%. Nista drugo. Ja vozim VW vec punih 18g i to u Rusiji gde su uslovi eksploatacije mnogo suroviji nego ovde kod nas. A sad i oko zadnje vuce. Dovoljno je da ti iskustvo koje imas (kako sam nabrzaka pogledao) sa Golfom, je susta suprotnost u odnosu na princip voznje sa zadnjom vucom. Drugo, motor napred, zadnja vuca, pozadi lak. Na klizavom: sneg, kisa, blato, veoma osetljiv na zanosenje i proklizavanje. I veoma tezak za ispravljanje u slucaju prolizavanja. Tako da moj ti je savet, VW Passat B5.5