Autor Tema: ne radi kompjuter  (Pročitano 1845 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milosss

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
ne radi kompjuter
« poslato: Jul 24, 2011, 11:30:06 pre podne »
poštovani,
golf 4 1.9 tdi 2000.g. prvo nije hteo svaki put da upali, nego nekad vergla ali bez znaka da će upaliti a onda već sledeće verglanje upali ko mina. ali sada više neće da upali. radio mi je drug dijagnostiku dok je auto još bio u fazi nekad pali nekad ne. kad upali auto komp ne pokazuje ni jednu grešku. ali kad se desi da neće da upali u tim momentima ne može da se konektuje na računar kao da ga nema, kao da je izvadio onaj džek. tada vergla ali neće da upali. onda samo minut kasnije dok je džek netaknut na istom mestu mi zaverglamo auto upali i tada može da se poveže sa kompom golfa ali tada nema ni jedne greške. međutim, sada mi je skroz riknuo auto, samo vergla, neće da upali a ne može da se odradi ni dijagnostika. može se reći da sam očajan. ako imao neko da pomogne, neka pomogne.ne znam ni gde se nalaze ti kompjuteri da proverima da nije neki kontakt, relej, u nadi da nije neki veći kvar.

Van mreže damperista

• VW Početnik
Odg: ne radi kompjuter
« Odgovor #1 poslato: Jul 24, 2011, 12:09:28 posle podne »
jel ti se palila kad lampica sa kljucem na tabli i jesili probao sa drugim kljucem ako ga imas?mada bi u ovom slucaju upalio i odma se ugasio..provjeri i relej 109 isto cest problem..
« Poslednja izmena: Jul 24, 2011, 12:14:08 posle podne od strane damperista »

Van mreže milosss

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Jul 24, 2011, 12:26:32 posle podne »
nije mi se palila ta lampica sa ključem, imam oba ključa ali ne pali ni sa jednim. da li možeš damperista da mi objasniš gde se nalazi taj relej 109 ili barem da mi kažeš gde mogu da nađem tu informaciju.. nedelja je a svi majstori koje znam ne žele da maknu prstom nedeljom. kola su mi u centru, hitno su mi potrebna pa ću probati sam nešto da čačnem.

Van mreže damperista

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Jul 24, 2011, 03:01:06 posle podne »
iza osiguracke kutije poskidaj one plastike ispod volana i naces ga..