Fabrika je kačket, što da ne, daje tom zadnjem delu neki trip i "aerodinamiku" xexexe
A i pokriva mi treće štop svetlo..
Inače, nemam slike sa otvorenim vratima ali uslikaću da vidite razliku... Mene nervira, ali to sam ja.. Dosta ljudi nije ni primetilo jer je i boja bila tamnija, pa se ne izvaljuje toliko razlika...
I što mi neko reče na skupu, na kraju i nije loše ispala ova cela kombinacija sa folijom. Nije sjajna, a nije ni mat. Ako ništa drugo, originalna je u neku ruku. :D
Za photoshoot ćemo da se dogovorimo kad dođe do stadijuma kad ja budem bio zadovoljan sa izgledom auta, a biće mi čast da poziram za eurodubs, pogotovo što prati priču svega onoga što smo i mi sa germancultom pokrenuli
@Moj brat GT267, planirao sam tu obrvicu, jer bolesno izgleda sa njom... Samo čekam da mi naiđe neki corrado da izmerim, jer cenim (odokativno) da su iste dimenzije obrvice na corradu, čija je obrva da se naruči dosta jeftinija nego za venta.
@Ostali - hvala svima na komentarima, kad sve dođe na svoje, biće još i lepši nego ovaj sa slike, samo volje, para i truda.