Autor Tema: Problem sa pandurima  (Pročitano 13870 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kubanac

• .:: Vozim Biciklu ::.
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • No Syncro, No Fun!
  • Auto: VW Golf MK2 Syncro
Odg: Problem sa pandurima
« Odgovor #60 poslato: Jul 25, 2011, 03:47:06 posle podne »
 lollol

Specijalni, ajde glavu malo pod haubu poceo si da ispoljavas svoje godine

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
« Odgovor #61 poslato: Jul 25, 2011, 04:07:20 posle podne »
Hahahaahahahahahaha...  lollol . Istina!  biggrin

Van mreže daRee

• Sr. Member
  • Rabbitiiii :D
« Odgovor #62 poslato: Jul 25, 2011, 06:55:21 posle podne »
Realnost  batine
Sinoc sam sanjao strasan san - bio sam sin Pamele Anderson i dojila me je na CUCLU!!!
 lollol

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 5 TDI
« Odgovor #63 poslato: Jul 29, 2011, 12:42:45 posle podne »
Da ne otvaram novu temu, ako može jedno pitanje ovde. Da li policajci i dalje koriste one stare radare (oni koji samo snime brzinu, ali ne slikaju vozilo, tj oni sa kojima mogu da snime drugi auto a onda pokažu meni)? Bio sam ubeđen da toga više nema dok me nisu zaustavili za neko sitno prekoračenje (vozio 90 gde je ograničenje 80), bio sam fin pa su me pustili, ali ono čisto da pitam.
Atomic batteries to power! Turbines to speed!

Goran79

• Gost
« Odgovor #64 poslato: Jul 29, 2011, 01:03:23 posle podne »
na srecu koriste ih, ja sam imao situaciju kada sam prelazio pancevacki most i isao sam nekih 115 km/h i pandur me zaustavi i pokaze mi na tom starom radaru da sam isao 79 km/h ja sam se samo nasmejao i pitao ga da li ima potvdu da je radar bazdaren i on mi je rekao "ajde mali idi putem svojim"  lollol

Van mreže djox

• VW Početnik
« Odgovor #65 poslato: Jul 29, 2011, 01:25:32 posle podne »
da da koriste ih jos, a u ovu zadnju pricu nesto ne verujem jer su radari svi bazdareni,  sumnjam da bi te pustio i da si isao preko mosta 79km

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #66 poslato: Jul 29, 2011, 05:09:56 posle podne »
kad ti napiše prijavu o prekoračenju brzine piše koji je uređaj i kad je baždaren
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže djox

• VW Početnik
« Odgovor #67 poslato: Avgust 01, 2011, 09:36:02 posle podne »
bas tako, uredjaj, broj, vaznost itd

Van mreže MateiNho

• Не чини другима што не желиш себи.
  • Master Member
  • Auto: HEMAM
« Odgovor #68 poslato: Avgust 23, 2011, 12:07:20 pre podne »
sasansr - sto se tice oduzimanja dozvole za prvi prekrsaj ne oduzimaju, to je isto olaksavajuce, plus posto ja vec imam 10 godina dozvolu pa mi je istekla i ako je istekla manje od 3 meseca ne oduzima se dozvola nego ide novcana kazna i poeni kao sto sam napisao, ali ako je vise od 3 meseca proslo od isticanja dozvole tada se oduzima na najmanje mesec dana.

Sto se tice da ga pandur juri i ceka samo da pogresi neka se pazi mnogo, neka proba da postuje sve po zakonu, pandur ce odustati, ali ako pocne bez razloga da ga okrivljuje neka ga tuzi za uznemiravanje.

kao sto sam rekao vec 10 godina vozim i svasta sam se nagledao i proziveo i cuo razne price. e sad, shvatite ljudi da nema vise onog "evo ti crvena pa me pusti", "jel moze studentska kazna" i te razne fore, ovaj novi zakon shvatite veoma ozbiljno da ne bi kesh isao u kazne nego u sredjivanje automobila.
kao prvo, panduri imaju unutrasnju kontrolu, bas zbog tog primanja novca, tako da ce pandur imati problema a i sami vi. tako da gledajte da ne pravite velike prekrsaje tj, javljajte jedni drugima gde se nalaze, da bi se izbegle neprijatne situacije. a i kada vas zaustave pokusajte sto smirenije da reagujete, jer oni obozavaju kada neko hoce da se svadja, jer su i sami pod pritiskom (unutrasnje kontrole, sefova, drugih kolega, zena...) i jedva cekaju da se istresu, sa njima treba ozbiljno i diplomatski. gledajte, posto ovde vidim ima dosta mladih vozaca, ja kada sam bio vasih godina i kada smo isli na zurke i tako to islo je po 5-6 auta, nekad i po 15, i dogovor je bio da po jedan iz svakog auta ne pije to vece da bude trezan i da se bezbedno vratimo kuci, e sad kada bi se zadesilo da svi zaginemo, ostavljali smo aute na parkingu kluba isli taxijem kuci ili pak prespavali u kolima i kada bi se otreznili isli kucama ili na posao. Sto se tice jurcanja, svi volimo to, priznajem, ali ono, sda novi zakoni, kamere, jednom recju smor, ali zato nadjite zatvoren put, ulicu  i jurite se, ili pak se okupite i da se pise peticija da se izgradi auto staza poput Nirburgringa gde mozes da se juris, a po gradu vozis lagano da te svi vide i da ti se dive. Ovo nije popovanje nego dobronamerni savet, novi zakon donesen da se smanje saobracajne nesrece, ne, to je za budzet drzave, jer ne samo vozaci, nego ce i policija morati da postuje taj isti zakon, tako da nijednoj strani nije svejedno, e sad dok sve ovo ne sazivi, bice ono "gledanje kroz prste", "pomoc prijatelja", ali sve dok se ne postave kamere u policijska vozila gde se sve snima i vizuelno i zvucno, te nece moci da se nepristojno ponasaju nego sve po ps-u, jeste, ovo je Srbija, ali ako se krene na vreme navikavati na zakon bice lakse svima, batalite one scene sto vidite na youtube, svi oni placaju kazne za sve to i leze po zatvorima zbog toga, ali oni zaradjuju mnogo vise nego ljudi na ovim prostorima.
Sto se tice probne dozvole, glupo jeste, ali korsno, ja kada sam polagao imao sam i teoriju i voznju, ali redovnu teoriju gde mozs da pitas sve sto te zanima i onaj instruktor je morao sve da ti objasni i valjano da te uputi, nazalost, pohlepa za brzom zaradom ucinila je to da je bilo hrpa autoskola cije je instruktore nije zanimalo kako vozis, plati i polozio si, to je doprinelo sve losijim vozacima, nisu samo mladi losi vozaci niti samo oni jure, grese svi, stres, kupovina boljih i jacih vozila, ljudi su se previse opustili, ne paze, skoro da je nestala kultura u saobracaju, niko nikog ne postuje, svi sviraju, svi nervozni, zasto!? razmislite svi o tome

Svaka cast na razmisljanju... gledam uopsteno kada sam bio u Austriji, Svajcarskoj, Nemackoj, ono sto sam zapazio svi imaju postovanja jedni prema drugima u saobracaju da kazem.. a ovde kada mi dosla sestra iz Crne Gore i dala mi da vozim malo po gradu, ide kako ko hoce, ulazi mi u traku ko hoce skoro niko ne daje ni migavac.. trube, nervozni itd.
tamnaa stakla, sve za tebe beejbe