Autor Tema: Problem sa pandurima  (Pročitano 13871 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DusanVW

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Grand Cherokee 4.7
Odg: Problem sa pandurima
« Odgovor #40 poslato: Jul 22, 2011, 10:51:58 posle podne »
Ne znam shto svi koji imaju probnu dozvolu kukaju... Ako ti je stalo do toga da vozish auto,izdrzhacesh tih *ebenih godinu dana,i posle toga mozhesh da vozish koliko hocesh,gde hocesh,i kad hocesh... Ja sam se pomirio sa tim, i do sad su me hvatali panduri samo zbog svetla za maglu,ili zbog mobilnog telefona,ali ja se nikad ne prepirem sa njima,ako ti budesh fin,i kultiran prema njima,pustice te 99% ... Ali problem je shto danas mladi likovi mnogo vole da se svadjaju sa pandurima,i logika je da ce posle toga taj pandur da ga sacheka negde,i da mu uzme dozvolu...  biggrin

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #41 poslato: Jul 22, 2011, 10:53:55 posle podne »
+1
Boban-Rus

Van mreže sasansr

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.8 gti
« Odgovor #42 poslato: Jul 22, 2011, 11:39:32 posle podne »
ma vazi sto bi pustio devojku nocu u 4 da ide sama taksijem...  a sad bas da se taksijem vozikam sa njom... neka...
upravo to ga muci...trsi on lepo bez problema ,nego sto devojka mora da je kuci u 3...

Van mreže dzoni_ml

• Hero Member
« Odgovor #43 poslato: Jul 22, 2011, 11:49:28 posle podne »
Ljudi moze da se kuka kolko hocemo,al sve je to dzabe kad je zakon takav.
Ja npr svakih par dana odem do sela(nekih 17km) od cega je totalni pravac 5km(deo puta ka palanci) a sve ukupno daj boze da ima 5-6 kuca uz ceo put...Ogranicenje svuda 50
I panduri naravno kad god im zapne negde su na tom pravcu.
Pa ko hoce da se zeza nek se zeza,zezao sam se i ja pa sam zbog 76km/h ostao bez dozvole na mesec dana

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #44 poslato: Jul 22, 2011, 11:49:52 posle podne »
Neka ubedi njene da mu cura ostane do 5h kuci,da bi mogao da je vozi,tj.da je uzima,i da je vraca kuci. Tako sam ja uradio sa svojom curom.  biggrin

Van mreže sasansr

• VW Početnik
« Odgovor #45 poslato: Jul 22, 2011, 11:59:24 posle podne »
Najbolje da mu predlozim da se ozeni kad vec ne moze da ide kako treba  lollol

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #46 poslato: Jul 23, 2011, 12:16:10 pre podne »
Hahahah... Pa brate to bi' mu bilo najbolje.  ;)  lollol

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #47 poslato: Jul 23, 2011, 03:55:30 pre podne »
ne slazem se
ne prodje ni mesec dana da u novinama ne osvane neka saobracajka u kojoj izginula puna kola omladine koja je tek polozila.

A zasto mislis da ce probna dozvola nekog spreciti da izazove nesrecu, da pije i da vozi, ili ne znam sta jos?
Ako zelis da dokazes da probna ne sprecava da pravis udes, to mozes i bajsom dokazati, ali onda nisi mudonja u drustvu.

Zato sto ne sme da vozi u vreme kad se statisticki najcesce i desavaju. Zato sto tih nesreca imas koliko hoces, a ovako kad mu nije dozvoljeno da vozi smanjuje se mogucnost i daje godinu dana da malo u realnosti upozna vozilo i saobracaj.
Zato sto u tom uzrastu ne razmisljas gornjom vec donjom glavom, a onda obe odose na dobos  biggrin
Alkohol, pa lozenje sa ortacima, pa ono svet je moj i ja sam najbolji vozac i sl. Svako je prosao kroz to. Neko ziv neko mrtav.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
« Odgovor #48 poslato: Jul 23, 2011, 11:15:09 pre podne »
Bravo Wele  tapsac. Tacno 1000000%
Boban-Rus

Van mreže ilija

• Master Member
  • DAS AUTO
« Odgovor #49 poslato: Jul 23, 2011, 11:26:40 pre podne »
Kao prvo ja ne pricam o sebi, jer ja ne pijem, al to je nebitno.
Hocu samo da kazem da ako je neko budala i hoce da vozi ludacki, da se pokazuje pred ortacima kao sto si napisao, on ce to raditi nebitno da li ima probnu vozacku dozvolu ili normalnu ili je uopste nema.
nedao bog da imas 16v. isao bi oko 290

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
« Odgovor #50 poslato: Jul 23, 2011, 11:28:03 pre podne »
+1
Boban-Rus

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #51 poslato: Jul 23, 2011, 12:43:34 posle podne »
Naravno, ali da li ti misliš da svi ovi što ginu svaki dan su budale i samoubice? Procenat ljudi koji sedaju u kola sa namerom da se ubiju i unakaze nekoga je zanemarljivo mali. Svi junoši sedaju u kola jer misle da su najbolji, najspretniji, najbrži i da imaju najveću patku i tako do jednog trenutka kad se precene. A za lošu procenu ne treba da budeš budala, to se svakome dešava, samo je pitanje u koliko rizičnoj situaciji si se precenio.
Znaš li kad se dešavaju nesreće? Kad si najsigurniji u sebe. Jedna stvar koja te dozove pameti jeste iskustvo i zato mislim da je tih godinu dana dobra stvar.
Ja kad se osvrnem na moje 18god vozačko iskustvo (Guarana počni da brojiš  biggrin) sad vidim koliko sam u nekim situacijama imao sreće i mogu samo da kažem Bogu hvala!
Pametan uči na tuđim greškama, budala na svojim.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #52 poslato: Jul 23, 2011, 01:17:40 posle podne »
wele : +1  lollol
btw nisam mislio zlonamerno bobanu, nego ima covek uzrecice , meni upada u oci strasno... prvo je bilo "posto sam iz rusije" , sad je "mojih 24 god iskustva" ... zeljno se ocekuje sledeca... nema ljutis drugar, sutra se vidimo na pitju

@topic.. po cacku mozes svuda peske sem ako si bas u 3 lepe od grada (citaj avala za beogradjane) ... tako da je bezveze spika cela... imas milion taksista i svi su dzabe... mozes uvek da sjuris "svog" da cimas kad ti nesto treba... znaci taksi je bas bruka jeftin ... uvek sam se vracao iz zezanja peske ili taksijem... i kad imam dvoje kola ispred zgrade, lakse mi je da prosetam...

ako mu dozvola vazi do 11 tj od 5, nema tu "zli pandur se nameracio" ... ako vozis kako treba ne moze nijedan pandur na kugli zemaljskoj da te smara za ista
lollol

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #53 poslato: Jul 23, 2011, 02:35:09 posle podne »
Na kraju, trebao je da mu napiše kaznu, pa nebi imao problem sa pandurima.

Mada može i ovako, nek vozi posle 23, najduže do Septembra, a posle može taksijem.

Van mreže svrle

• Master Member
  • Auto: Skoda Superb II TDI
« Odgovor #54 poslato: Jul 23, 2011, 07:01:41 posle podne »
a moze i da kupi skuter pa da ga vozi kad god hoce ako mu je frka kako da vrati ribu kuci. Taman ce u medjuvremenu dobiti pravu dozvolu i to je to.  biggrin
Neprimeren potpis

Van mreže noise024

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #55 poslato: Jul 23, 2011, 10:43:14 posle podne »
sasansr - sto se tice oduzimanja dozvole za prvi prekrsaj ne oduzimaju, to je isto olaksavajuce, plus posto ja vec imam 10 godina dozvolu pa mi je istekla i ako je istekla manje od 3 meseca ne oduzima se dozvola nego ide novcana kazna i poeni kao sto sam napisao, ali ako je vise od 3 meseca proslo od isticanja dozvole tada se oduzima na najmanje mesec dana.

Sto se tice da ga pandur juri i ceka samo da pogresi neka se pazi mnogo, neka proba da postuje sve po zakonu, pandur ce odustati, ali ako pocne bez razloga da ga okrivljuje neka ga tuzi za uznemiravanje.

kao sto sam rekao vec 10 godina vozim i svasta sam se nagledao i proziveo i cuo razne price. e sad, shvatite ljudi da nema vise onog "evo ti crvena pa me pusti", "jel moze studentska kazna" i te razne fore, ovaj novi zakon shvatite veoma ozbiljno da ne bi kesh isao u kazne nego u sredjivanje automobila.
kao prvo, panduri imaju unutrasnju kontrolu, bas zbog tog primanja novca, tako da ce pandur imati problema a i sami vi. tako da gledajte da ne pravite velike prekrsaje tj, javljajte jedni drugima gde se nalaze, da bi se izbegle neprijatne situacije. a i kada vas zaustave pokusajte sto smirenije da reagujete, jer oni obozavaju kada neko hoce da se svadja, jer su i sami pod pritiskom (unutrasnje kontrole, sefova, drugih kolega, zena...) i jedva cekaju da se istresu, sa njima treba ozbiljno i diplomatski. gledajte, posto ovde vidim ima dosta mladih vozaca, ja kada sam bio vasih godina i kada smo isli na zurke i tako to islo je po 5-6 auta, nekad i po 15, i dogovor je bio da po jedan iz svakog auta ne pije to vece da bude trezan i da se bezbedno vratimo kuci, e sad kada bi se zadesilo da svi zaginemo, ostavljali smo aute na parkingu kluba isli taxijem kuci ili pak prespavali u kolima i kada bi se otreznili isli kucama ili na posao. Sto se tice jurcanja, svi volimo to, priznajem, ali ono, sda novi zakoni, kamere, jednom recju smor, ali zato nadjite zatvoren put, ulicu  i jurite se, ili pak se okupite i da se pise peticija da se izgradi auto staza poput Nirburgringa gde mozes da se juris, a po gradu vozis lagano da te svi vide i da ti se dive. Ovo nije popovanje nego dobronamerni savet, novi zakon donesen da se smanje saobracajne nesrece, ne, to je za budzet drzave, jer ne samo vozaci, nego ce i policija morati da postuje taj isti zakon, tako da nijednoj strani nije svejedno, e sad dok sve ovo ne sazivi, bice ono "gledanje kroz prste", "pomoc prijatelja", ali sve dok se ne postave kamere u policijska vozila gde se sve snima i vizuelno i zvucno, te nece moci da se nepristojno ponasaju nego sve po ps-u, jeste, ovo je Srbija, ali ako se krene na vreme navikavati na zakon bice lakse svima, batalite one scene sto vidite na youtube, svi oni placaju kazne za sve to i leze po zatvorima zbog toga, ali oni zaradjuju mnogo vise nego ljudi na ovim prostorima.
Sto se tice probne dozvole, glupo jeste, ali korsno, ja kada sam polagao imao sam i teoriju i voznju, ali redovnu teoriju gde mozs da pitas sve sto te zanima i onaj instruktor je morao sve da ti objasni i valjano da te uputi, nazalost, pohlepa za brzom zaradom ucinila je to da je bilo hrpa autoskola cije je instruktore nije zanimalo kako vozis, plati i polozio si, to je doprinelo sve losijim vozacima, nisu samo mladi losi vozaci niti samo oni jure, grese svi, stres, kupovina boljih i jacih vozila, ljudi su se previse opustili, ne paze, skoro da je nestala kultura u saobracaju, niko nikog ne postuje, svi sviraju, svi nervozni, zasto!? razmislite svi o tome

Van mreže DusanVW

• Master Member
« Odgovor #56 poslato: Jul 23, 2011, 11:41:44 posle podne »
+1  tapsac

Van mreže Banchi

• Crvenko
  • Master Member
  • Diesel power
  • Auto: Seat Cordoba 1.9TDI
« Odgovor #57 poslato: Jul 23, 2011, 11:55:08 posle podne »
Tako je Rade u potpunosti se slažem sa tobom!

driving

Van mreže Garfield

• ~~LOW&SLOW BABY LOW&SLOW~~
  • Hero Member
  • Nije bitno sta radis bitno je sta vozis (VW)
  • Auto: Dacia Logan, Corrado G60
« Odgovor #58 poslato: Jul 24, 2011, 01:39:05 pre podne »
Ja ne znam sto je ljudima problem probna vozacka? jel nisi stigao da polozis do nove godine?Nisi prema tome cuti i uzivaj po novom zakonu i privikavaj se sto pre to bolje jer ako udjemo u ovu jbn evropsku uniju nema kurcenja po gradu a kamoli van grada,ja imam probnu i nije mi neka frka da vozim do 23H ili u 22 izadjem do 23 stignem i u provodu sam do 5 h  lollol mogu razne kombinacije da se naprave  bicedobro
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže sasansr

• VW Početnik
« Odgovor #59 poslato: Jul 24, 2011, 03:04:07 posle podne »
sasansr - sto se tice oduzimanja dozvole za prvi prekrsaj ne oduzimaju, to je isto olaksavajuce, plus posto ja vec imam 10 godina dozvolu pa mi je istekla i ako je istekla manje od 3 meseca ne oduzima se dozvola nego ide novcana kazna i poeni kao sto sam napisao, ali ako je vise od 3 meseca proslo od isticanja dozvole tada se oduzima na najmanje mesec dana.

Sto se tice da ga pandur juri i ceka samo da pogresi neka se pazi mnogo, neka proba da postuje sve po zakonu, pandur ce odustati, ali ako pocne bez razloga da ga okrivljuje neka ga tuzi za uznemiravanje.

kao sto sam rekao vec 10 godina vozim i svasta sam se nagledao i proziveo i cuo razne price. e sad, shvatite ljudi da nema vise onog "evo ti crvena pa me pusti", "jel moze studentska kazna" i te razne fore, ovaj novi zakon shvatite veoma ozbiljno da ne bi kesh isao u kazne nego u sredjivanje automobila.
kao prvo, panduri imaju unutrasnju kontrolu, bas zbog tog primanja novca, tako da ce pandur imati problema a i sami vi. tako da gledajte da ne pravite velike prekrsaje tj, javljajte jedni drugima gde se nalaze, da bi se izbegle neprijatne situacije. a i kada vas zaustave pokusajte sto smirenije da reagujete, jer oni obozavaju kada neko hoce da se svadja, jer su i sami pod pritiskom (unutrasnje kontrole, sefova, drugih kolega, zena...) i jedva cekaju da se istresu, sa njima treba ozbiljno i diplomatski. gledajte, posto ovde vidim ima dosta mladih vozaca, ja kada sam bio vasih godina i kada smo isli na zurke i tako to islo je po 5-6 auta, nekad i po 15, i dogovor je bio da po jedan iz svakog auta ne pije to vece da bude trezan i da se bezbedno vratimo kuci, e sad kada bi se zadesilo da svi zaginemo, ostavljali smo aute na parkingu kluba isli taxijem kuci ili pak prespavali u kolima i kada bi se otreznili isli kucama ili na posao. Sto se tice jurcanja, svi volimo to, priznajem, ali ono, sda novi zakoni, kamere, jednom recju smor, ali zato nadjite zatvoren put, ulicu  i jurite se, ili pak se okupite i da se pise peticija da se izgradi auto staza poput Nirburgringa gde mozes da se juris, a po gradu vozis lagano da te svi vide i da ti se dive. Ovo nije popovanje nego dobronamerni savet, novi zakon donesen da se smanje saobracajne nesrece, ne, to je za budzet drzave, jer ne samo vozaci, nego ce i policija morati da postuje taj isti zakon, tako da nijednoj strani nije svejedno, e sad dok sve ovo ne sazivi, bice ono "gledanje kroz prste", "pomoc prijatelja", ali sve dok se ne postave kamere u policijska vozila gde se sve snima i vizuelno i zvucno, te nece moci da se nepristojno ponasaju nego sve po ps-u, jeste, ovo je Srbija, ali ako se krene na vreme navikavati na zakon bice lakse svima, batalite one scene sto vidite na youtube, svi oni placaju kazne za sve to i leze po zatvorima zbog toga, ali oni zaradjuju mnogo vise nego ljudi na ovim prostorima.
Sto se tice probne dozvole, glupo jeste, ali korsno, ja kada sam polagao imao sam i teoriju i voznju, ali redovnu teoriju gde mozs da pitas sve sto te zanima i onaj instruktor je morao sve da ti objasni i valjano da te uputi, nazalost, pohlepa za brzom zaradom ucinila je to da je bilo hrpa autoskola cije je instruktore nije zanimalo kako vozis, plati i polozio si, to je doprinelo sve losijim vozacima, nisu samo mladi losi vozaci niti samo oni jure, grese svi, stres, kupovina boljih i jacih vozila, ljudi su se previse opustili, ne paze, skoro da je nestala kultura u saobracaju, niko nikog ne postuje, svi sviraju, svi nervozni, zasto!? razmislite svi o tome

Odlican odg...Svaka cast na izlozenom stavu,odlicna pouka!