Ja sam pre 10 godina otisao kod lika u Uzice da mu sredim motocikl.Pred kucom golf dvojka metalik plav,duboki branici,remus kao cunak itd.Auto da kleknes i da samo gledas.Udjosmo mi u garazu u cosku stoji motor 16v ima cenat prasine na njemu,ja bacim pogled ono KR.Pitam lika otkud mu to a on ce meni ,,A TO DJUBRE SAM JA IZVADIO I STAVIO 1,6D PA TO TROSI 15L NORMALNE VOZNJE" Lik mi ladno kaze da je ubacio dizela i da mu donesem neke smesne pare za sat vremena, da mogu da odvucem sve sto ima uz taj motor.
Toliko nasi ljudi cene tudji rad i trud,ova jedinica ako nadje novog vlasnika 90% je verovatnoca da ce imati slicnu sudbinu kao ova dvojka.
Greota je to da zavrsi kod nekog majmuna koji ima pare, nezna sta hoce i misli da sve sto leti moze da se kupi parama.
Ja mog siroka drzim pod ceradom kada ga nevozim i nemam nameru da ga dajem za bilo koje pare, nek truli kod mene.Sto neko ovde rece da nemoze da se ceni takav auto dok ga sam nenapravis da pukne kicma.Jedinica je vrh,decko naj bolje zna sta ce sa njom,da je moja bila bi pod ceradom.
U svakom slucaju puno srece u novom projektu.