Ja imam slican problem....
Danas sam ostavio auto (golf IV 1.9 TDI) nekih dobrih 20tak minuta da radi i sa upaljenom klimom. Prijatelj koji je htio da uzme nesto iz kola, pitao me zbog cega sam upalio grijanje (napolje je danas bilo oko 40C )... Kada sam usao u auto temperatura motora je otisla u crveno, upalila se crvena lampica za vodu zbog a klima je duvala vruc vazduh... Kada se nakon gasenja, auto oladio krenuo sam ka majstoru i temperatura je bila normalnih 90. Inace do danas nikada nije mrdnula ni lijevo ni desno od 90 vec se ukopa na sredini i ne mrda... sto je valjda idealno...
Na semaforima sam upalio klimu da vidim oce li raditi i temperatura je opet naglo pocela da raste... Posto nije bilo majstora, odvozio sam jedan krug, nekoliko km, bez klime, do drugog majstora. Temperatura se zbog ugasene klime opet vratila na 90. Kada smo upalili klimu, drugi ventilator pnaj manji (valjda od klime) se nije palio. Posto ujutro putujem u inostranstvo, vjerovatno cu morati bez klime a necu stici da odem kod elektricara.
Sta mislite da moze biti potencijalnga greska sa tim malim ventilatorom??
Unaprijed hvala!!!