Autor Tema: Problem sa karburatorom  (Pročitano 2159 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže repa88

• VW Početnik
Problem sa karburatorom
« poslato: Jul 16, 2008, 08:02:31 posle podne »
Imam veliki problem sa karburatorom tacnije sa Pierburg 2EE. Ugradjen mi je plin pre jedno 3 god. ,ali od samog pocetka su poceli problemi.
U pocetku me je njakao ler, ali su nekako uspeli da naprave neki kompromis. Tada je auto ocajno radio. Posle godinu dana crkne mi vakum pumpica( regulator lera). Stavim drugu sa otpada, ali i ona je trajala oko godinu dana... Sad sam stavio jos jednu, ali sad ne moze da se napravi onaj kompromis... Trenutno je namesten na plin, ali na benzinu nama lera.. Isao sam kod 2-3 majstora i do sada su me posteno osamarili po novcaniku... Kao na kraju su mi rekli da mi je crkao kompjuter i da brka signale...
Sta raditi?
Da li da ubacim Pierburg 2E (mehanicki) ili postoji jos neka mogucnost..

Hvala!

SALE GTI

• Gost
Problem sa karburatorom
« Odgovor #1 poslato: Jul 16, 2008, 08:54:54 posle podne »
Citat: Aleksandar
crkao kompjuter

Koju dvojku ima

Van mreže repa88

• VW Početnik
Problem sa karburatorom
« Odgovor #2 poslato: Jul 17, 2008, 10:04:50 pre podne »
Golf II 1.6 Rabbit `90. god.
Ma nije to klasican kompjuter, samo sam ga ja tako nazvao.
Uredjaj koji prima informacije od sondi i salje signale za au. saug i ler, i jos po nesto...

SALE GTI

• Gost
Problem sa karburatorom
« Odgovor #3 poslato: Jul 17, 2008, 05:23:59 posle podne »
Ja sam lično uvek voleo mehaničke karbuse  nego te sa automatskim sauhom.

Ne znam ima lik  na na

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • vw builds cars-others just try to do it
Problem sa karburatorom
« Odgovor #4 poslato: Jul 21, 2008, 06:06:09 posle podne »
cisto me zanima koliko si placao te dozere vakuma polovne i zasta su te ti MAJSTORI osamarili i sta su radili.ja bratac kad odem kod majstora mora da mi isprica sta je sve radio jer hocu da znam sta placam.prvo da li su budzili bilo koji dozer vakuma jer imaju 3 modela i mora da se stavlja samo isti sa predhodnim,drugo jel imas dodat mikser ili ti je busen karb,trece jesi cistio karb ili si samo radio taj dozer,cetvrto da li ti je proverio dizne koje su,jer boga pitaj ko je cackao to u predhodnom periodu,peto odkad si ugradio plin da li si vozio ikako na benzin jer ako nisi desava se da dizne zapeknu pogotovo na prvom grlu i da li je ler dizna barem procackana ako nije ciscena.mnogo toga ima da se uradi oko karburatora nije to tek neki deo vec srce kola,ako to nije kako treba dzaba sve,javi i malo detaljnije opisi problem i jesi pitao majstore sta je to sto ih zeza pa nemogu da nameste ler
DRIVE IT WITH PRIDE

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • vw builds cars-others just try to do it
Problem sa karburatorom
« Odgovor #5 poslato: Avgust 08, 2008, 12:59:27 posle podne »
eto,objasnis coveku mislis frka a on posle ni da se udostoji da javi sta je uradio
DRIVE IT WITH PRIDE

Van mreže vlada_popov

• VW Početnik
Problem sa karburatorom
« Odgovor #6 poslato: Avgust 08, 2008, 01:19:20 posle podne »
Citat: banderash
eto,objasnis coveku mislis frka a on posle ni da se udostoji da javi sta je uradio
mora biti da je problem vece prirode, valjda bi javio da je namestio....poz