Pozdrav brate SRBINE!Za golfa stvarno nemam komentara kao bombona je!
Nego kazi ti meni jer ti je motor 2.8 ili 2.9 synchro?
Motor je 2.8. Kod nas u Austral;iji je samo uvezeno oko 200 VR6 i to samo 2.8. Nema nijedan 2.9 syncro.
trica je super
svaka cast
kao sto su drugari vec rekli, skini one gumene `zavesice` i to je to
pozdravw
Gumene zavesice se skidaju uskoro.
EXTRA STANJE, samo bih uklonio znak sa maske, i stavio neke agresivnije felne za takvu masinu.
Izduvi su extra samo skidaj zavesice sta ce ti u Australiji brate, opravdavam ih samo ko okaci sezonski po potrebi zimi po nasim putevima punim sljunka.
Gumene zavesice su na skidanju uskoro. Felne trazim ali je malo teze naci dobre 5x100. Trenutno sam zapeo za jedne sa Porsea pa cemo da vidim kako napreduje sa kupovinom. Uostalom bicete svi obavesteni na vrijeme.
pa evo i ja da dam neki komentar:
auto je odlicno ocuvan, sto se po slikama dobro vidi; priznajem da do sada nisam video vr6-icu u varijanti za 5-oro vrata, to mi nekako ne ide za takvu masinu....
ne znam sta drugi misle...Sto se tice prednjih svetlosnih grupa, kad si vec stavio crne angel eyes, trebalo je da uzmes i crne maglenke/migavce tj smoked fazon jer malo ne ide ta varijanta cas hrom cas crno, ili jedno ili drugo.
Stopovi su ok i ne moraju da se menjaju, mada uvek ima izbor za lepse. One gume ili kako se to vec naziva, ja bih skinuo...
Hvala na lijepim rijecima. Kod nas u Australiji ima samo VR6 sa 5 vrata. Nema nijedan sa 3 vrata koji je legalno uvezen preko VW dilera.
Crne maglenke i zmigavce nisam nasao, jedva sam i ove narucio iz Singapura.
A gume tj glupe crne gume za blato i kisu se skidaju ubrzo.
auuu predobar je...extraaaa....
vidi se ko je srbenda, kad u zemlji tjunera vozi golfa
sve pohvale za auto, samo ti to odrzavaj i voziiii....poz
Hvala druze za lijepe rijeci. A sto se tice zemlje tjunera tu si u pravu,ali mi sa VR6 i GTI deremo sve ove velike masine kao sto su Subaru WRX ili Nissan Silvia i slicne. Nemaju oni srca da stisnu te svoje takozvane masine. Srbin ti je cudo - ma gdje se nalazio.