pa dobro slazem se, ja sam uvek bio za nemacka kola, posebno preferiram VW kao marku automobila... ali golf 2, 2011 godina je .... golf 2 u srbiji danas: beli golf, troje vrata, dizel motor koji se cuje 100 m dalje, da ne pricam sta izlazi iz auspuha, gore nego dimnjak sa kuca... auto sa 0 opreme, nema ni servo, niti jedno pomagalo u voznji, jedan od najneudobnijih automobila, nije lep ni iznutra ni spolja, ali auto sa odlicnom limarijom, izdrzljiv auto za nase puteve, jeftini delovi (oni sa buvljaka).. ali meni kao mladom coveku nista ne ide u prilog da uzmem njega pre nego nekog punta, clia, (da ne nabrajamo koliko automobila ulazi u cenovnu kategoriju preko 2000 evra) sa jacim motorom, 10 godina mladjeg koji je presao min 100 000 manje, automobil sa brdo opreme, sa vazdusnim jastucima, servom, klimom, abs, ono sto je danas svakodnevica, mozda ne tolko lep na oko, ali kao pojava zadovoljavajuci auto, mnogo udobniji, jednostavno auto 10-15 godina mladji koji pruza laksu, udobniju, savremeniju voznju... eto tako ja vidim golfa 2 starog 20 i kusur godina koji neki lik na buvljaku ceni da vredi vise od 2000 evra... golfa kao golfa volim, drag mi je auto, imali smo jednog davno u porodici, ali argumenti su neoborivi. i jos da dodam da nikad ne bih vozio zastavinog punta, imam neku posebnu odbojsnot prema njemu i sto ti kazes ne bih ga ni po dvoristu vozio.