Ovim putem bih zeleo da postavim par pitanja pravim moderatorima ovog foruma.
Kako ja shvatam, moderator bi trebalo da ima odredjenu dozu objektivnosti, pameti, zrelosti i mnogo cega drugog, da bi to i postao. Da li vi mislite da jedan deckic, koji jos ni dozvolu nema, moze da zauzme ulogu sudije u raspravi dvoje ili vise odraslih ljudi? Nije on kriv sto nije dovoljno psihicki zreo za tako nesto (pobogu ima tek 16 godina). Krivi su oni koji upravljaju ovim forumom, koji su mu dali takva ovlascenja. Da li smatrate da je ovo korektno ponasanje, citiram: "zato sto mi se moze zato sto sam moderator i admin"? Ili mozda ovo: "Inace iako mi neverujes mozda sam te stavio na neku vrstu probe da vidim kako ces da reagujes"? Koga bre on testira i proba, nase zivce? I odakle mu to pravo?
Ukoliko zelite da ovaj forum zadrzi ovu dozu ozbiljnosti i popularnosti kakvu sada ima, onda se ovakve greske moraju ispravljati.
I cisto da se zna, niti znam clana "Jevta", niti clana "Audi".
Inace za clana Audi:
citiram te: "Inace imam ja veruj mi dosta znanja o Audiju tako da imam slobodu da pricam tako"
Ovde se postovanje prema necijem znanju ne stice tako sto ces ti da nam pricas o tome kako si ti jako mnogo naucio, nego tako sto ces to pokazati vremenom. Hvala Bogu, mlad si, ima vremena svima da nam pokazes kako ti mnogo znas o tome. Inace nismo ti mi roditelji da ti verujemo kad nam kazes "veruj mi". Naucices vec da se poverenje stice. A kad/ako ga, jednom, budes stekao, onda ti neko mozda bude toliko verovao, da ce cak i da plati za neku tvoju pametnu misao.