Ma boja mu jako diskutabilna, i nije za svacije ukuse, a ako cemo iskreno meni se bas nesto i ne svidja posebno ali sta je tu je, pokazo je na par mesta, ali opet nista strasno i neresivo, ali na kljucnim tackama je zdrav barem koliko sam to mogao da vidim na kanalu i ovako oko auta.......taj auto je dosao u kompezaciju iako sam ja iskreno jurio mk1 cabrio uz moju neku adekvantnu doplatu, ali ga u tom periodu nije bilo u ponudi za zamenu i tako je ovaj golf zavrsio na kraju kod mene, e sad sam u najvecoj trilemi, da li ga voziti takvog kakav jeste i cekati tu zamneu za mk1 cabrio jer ako krenem u sredjivanje otici ce mi sve pare koje bih dao kao doplatu, pa je to sad najveci problem?????
A iako ga budem menjao od radova ce sigurno pretrpeti:
1) sredjivanje tapacirunga i kozice menjaca,
2)skidanje stopaljki i stavljanje novih,
3)branici u nekoj hrom varijanti,
4)i stavljanje alu felni
e sad to sve treba razmisliti, jer ako se odlucim da ga komplet radim, onda ide kompletno rasturanje i:
1)farbanje u tornado crvenu,
2)komplet enterijer pred. sedista i zad. klupa (Golf mk4)
3)Instrument tabla i kompletan tapacirung (Golf mk3)
4)cristal faovi i migavci u hrom braniku i maska bez znaka sa dva fara
5)cristal stopke (crveno bela kombinacija)
6)Alu felne bilo koja marka 14-15 cola napred 7j pozadi 9j i naravno pre farbanja sirenje rubova
7)sport auspuh i tamnjenje stakala i u principu to bi bilo to, e sad svestan sam da je to ogromno ulaganje i da ce to izaci dosta para ali ako ga sprovedem u delo zarobicu pare i necu moci da uzmem Mk1 cabrio koji mi je san od kad sam sa 18god polozio voznju
.........dakle sad je na redu samo da donesem odluku, pa ako neko ima neki predlog neka mi kaze.....