Ovog golfa sam uzeo sa vec ugradjenim plinom. Znam gde je radjen i covek nije losh majstor. Ne znam kad je ugradjen, ali ja imam auto od januara. Dok je bilo ono gadno vreme, sve je super radilo. Nije puno troshio, lepo je vukao, sve u svemu sasvim ok plin. Onda su sa lepim vremenom doshli i problemi. Prvo je poceo da mu opada ler gas, pa da se gasi svaki put kad je u leru, pa sam morao da vozim pod saugom. Kada sam poceo da obracam paznju da saug povlacim samo kada stajem, potroshnja se popela do suludih granica, oko 16l/100km. (cini mi se da je trosio 8-9 zimus). Zamenio sam filter i membrane na rasprsivacu, kod tog istog majstora gde je ugradjivan plin. Potroshnja je i dalje velika, a ler zeza ali malo manje. Jedina promena je sto sad nece da se ugasi sam od sebe
Decko je proverio sva creva, da li negde vuce falsh vazduh, stelovao ler gas dok je na benzinu i kasnije je josh nekako doshtelavao ler kad je na plinu. Sad se vrti na 1200o/min.... Kada upalim i pustim da radi, bez dodavanja gasa, radi nemirno i na malom broju obrtaja. Kad zaturiram par puta preko 3000, popne obrtaje na 1200 i tako radi. Da bi uopste uspeo da ga nasteluje tako, ubacio je parce sundjera u kuciste filtera...
Valjda ce sad da smanji potroshnju...
Da li je neko imao slicnih problema? Ili da mi ponudi neko reshenje, bilo shta, samo da spustim i obrtaje i potroshnju:)