Naravno da niko nece da trpi razmazenost u svom lokalu, ali da li ti mislis da se takvi pojavljuju u ovoliko broju koliko ljudi negoduju? Ja nikad nisam bio neljubazan. Druga stvar, nije meni bila katastrofa u CG. Nikad. Osim kad sam se trovao, pa 5 dana mi nije bilo do zivota

jer isto kao i vi tada, isao sam sa devojkom (zenom) i nikad nisam ocekivao neko ludilo. Drustvo i atmosfera oko mene mi je bila super. U to doba sam mogao da se provedem i na usijalom kamenu. Kupao sam se na Trstenu i Drobnom Pijesku kad jos niko nije znao za te plaze, imam slike gde nema 5 ljudi na tim plazama. Imam sliku gde moj Opel stoji u centru zgarista od sinocnjeg pozara.
Ali zadnji put sam otisao sa prijateljima u Aletu AI, cerka imala godinu ipo i svi smo se (standardno) otrovali, samo ona nije. Srecom jer se nije kupala. A sve ide od fekalija. Po 50e kosta infuzija da se saberes. A to se desava i dan danas. I kad imas dvoje dece stalno nesto strepis.
Jer koliko ja znam nijedno mesto nema uradjenu kanalizaciju kako treba. Ja znam Budvu kako je izgledala 92god, nesto vece selo je bilo u pitanju. Prolaz izmedju Budve i Becica imas cev koja ispusta govna iz kanalizacije. Petrovac isto. Popni se na magistralu i vidis kanalizacione cevi. Zato kazem da je crnugoru pogodio turizam. 20godina ne mogu vodu da srede, Budva dovodi gore iz markovica neke vukojebine, a Herceg Novi od hrvata (bilo zadnji put kad sam krocio dole)
Konobari su kraljevi, Belvi Becici, ne zele da spremaju spagete jer ih mrzi, Mocart kafic u budvi cenovnik sa one 3 nabrojane vrste cena, Galeb u starom gradu skoljke se osete na NAFTU! Svake godine neko(liko) ljudi pregazeno skuterom itd itd
I sve mi je to bilo smesno jer znam koliko apsolutno ne znaju nista o turizmu. Ja sam odrastao u Hrvatskoj gde su pre 30 godina postojali hoteli koja CG jos dugo nece imati. Kod mene su svakog leta dolazili stranci i znam kako se ponasa prema gostu. Ne kao u CG da cim platis jedva cekaju da ti vide ledja. Obecavaju sve i svasta, a kad das pare izmisljaju kojesta.
Dok je polupismenih balkanaca bice i turizma u CG, samo zapitajte se koliko dolazi procentualno gostiju iz Evrope u Hrvatsku, a koliko u CG. To je pokazatelj dobrog odnosa ka turizmu, a ne ekoloske takse.
A na kraju nista ne ustedis ni u CG
Jer evo gde moja sestra bila, a ja idem sledece godine ako bog da
http://www.guralpremier.com/tekirova/en/#/aqua_foto7 dana 1000e 2 odrasle osobe i dvoje dece UAI, avion, u hotel, animacija za decu, ja u bazenu jedem pizzu... to je za mene sad odmor. Nindza akcije u CG prepustam vama mladjima

ja sada malo drugacije dozivljavam odmor