Svaka ti cast kako si ovo uradio imas "zlatne" ruke . Jel ti ovo prvi put na ovom passatu da ga skroz rasklapas, pitam te zato kad budes vratio svu tu plastiku oce li posle u toku voznje da skripi, pucketa... Cesto cujem onu pricu aaaa to jednom kad skines gotovo .
ma te price su goluposti,doduse jeste to tako ko prilikom skidanja polomi pola zabica pa plastike posle nemaju zasta da se drze
doduse na tapacirima na vratima je neminovno da pukne neka zabica i posto je kod mene to sad vec 4ti ili 5ti put (znaci da im je svojstvo drzanja takodje popustilo) da ih skidam,narucio sam sve nove jer ipak treba to dobro da stoji na mestu kad legnu novi zvucnici.
inace sve ostalo je toliko smesno za rasturiti da je to neverovatno.rasklapao sam i pre sedista i enterijer ali gepek sam sad prvi put demontirao,stranice imaju dva srafa i sve ostalo je na metalne zabice koje je nemoguce polomiti.opet kazem,vazno je naci gde je zabica i u tom delu treba ugurati srafciger i onda izheblovati zabicu i sve i onda je mnogo teze polomiti zabicu nego kad jednostavno cupate bez osecanja.
sto se tice skriputanja,pa vw ima tu manu da i nov auto iz fabrike skripi i ja uvek gledam da prilikom rasklapanja dodam gumeni keder samolepljivi kao sto se koristi na prozorima i vratima i stavljam ga bas na delima gde plastike skripe jedno u drugu,bice slika kad budem namestao u vratima svucnike pa ces videti o cemu govorim
danas sam jos neke sitnice oko kablova zavrsio
bice slika sutra
pozdrav