Autor Tema: saobracajna nezgoda  (Pročitano 1297 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
saobracajna nezgoda
« poslato: Jun 18, 2011, 01:58:37 posle podne »
Neprijatna tema. Rodjaka  udarila neka zena u bocnu suvozacevu stranu na semnaforu. Prakticno  mu je zguzvala auto... Sada po prici koju sam cuo, ispada da je prosla kroz ZUTO svetlo... pa me interesuje kakava je procedura da se dokaze ko je kriv, oko naplate steta, a nijedan auto nema kasko...

Van mreže LEMI

• Youngtimer
  • VW Klub Prijatelj
  • Master Member
  • KORREKT
Odg: saobracajna nezgoda
« Odgovor #1 poslato: Jun 18, 2011, 02:01:58 posle podne »
Po novom zakonu, zuto je isto sto i crveno! Dalje ti je valjda jasno ko je kriv...

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #2 poslato: Jun 18, 2011, 02:07:07 posle podne »
ako je ona prosla na zuto on je morao na crveno. na svakom semaforu je pravilo ma koliko god da traje cak i kada se upali crveno posle zutog za suprotni pravac je jos crveno svetlo. ako je utvrdjeno da je tvoj rodjak prosao na zeleno ili bio u zadrzan u raskrsnici zbog propustanja vozila ona ce biti kriva, u suprotnom su oboje prosli na crveno.

Van mreže nikola1990

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Jun 18, 2011, 02:49:22 posle podne »
ako je ona prosla na zuto on je morao na crveno. na svakom semaforu je pravilo ma koliko god da traje cak i kada se upali crveno posle zutog za suprotni pravac je jos crveno svetlo. ako je utvrdjeno da je tvoj rodjak prosao na zeleno ili bio u zadrzan u raskrsnici zbog propustanja vozila ona ce biti kriva, u suprotnom su oboje prosli na crveno.
da, to je jasno... ne znam bas kakve su sve okolnosti bile, znam da su oboje dobro, ali su automobili zguzvani bas. Od osiguranja nema neke vajde jer nema kasko, jedino ako se nagodi sa njom da plati stetu, mada ko ce ti danas ista platiti.