Autor Tema: Branici i felge za Polo 1996  (Pročitano 3910 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže student

• VW Početnik
Branici i felge za Polo 1996
« poslato: Jun 16, 2011, 02:09:56 posle podne »
Treba mi pomoc oko trazenja prednjeg i zadnjeg branika i nekih finih felgi za VW Polo iz 1996 godine. Auto je crvene boje i zelio bih da i branici budu u boji karoserije. Zanima me samo ozbiljne firme i novi dijelovi. U obzir dolaze iskljucivo firme koje mogu robu da dostave na teritoriju CG , tacnije Podgorice. Cijena je takodje pozeljna da se iznese javno, a ponude takodje mozete slati i  na privatne poruke. Moje auto izgleda ovako : http://img846.imageshack.us/img846/6289/223351.jpg
  , a felge me zanimaju ovakve ili slicne njima. Molim Vas mozete li mi reci koliko se krecu cijene pomenutih ? Unaprijed zahvalan svima na dobronamjernim komentarima !  clap

« Poslednja izmena: Jun 16, 2011, 02:23:16 posle podne od strane student »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: Branici i felge za Polo 1996
« Odgovor #1 poslato: Jun 16, 2011, 10:14:01 posle podne »
popuni lokaciju u profilu !

Van mreže mixa_1.1el

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2 poslato: Jun 17, 2011, 03:11:02 pre podne »
Evo samo da se nadovezem ukratko za felne... Onakve sa slike se krecu oko 200tatak i eura moguce i jace u proseku sve zavisi od stanja.
Ne znam koliko ti je jak motor ali u sustini gledaj ako nije, nemoj stavljati vece felne jer bi se odrazilo na startnost tezi bi bio na volanu itd...
Od prilike 14'' - 15'' ne treba vece, taman...
Ne znam da li ti se svidja neki drugi model felni ili samo kao poput ovih???

Van mreže student

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Jun 17, 2011, 10:50:14 pre podne »
Ma motor mi je slab, 1.0 benzin, ali za relacije koje ja prelazim, meni je super  jer trosi kao upaljac ! batine  Mislim da su 13"  felge na Polu, mada iskreno da ti kazem ne razumijem se. Majstor kad mijenja gume kaze da pogledam oznaku guma koje idu na felge/felne kako god se kaze pravilno ?! i tamo pise 175/65.R13  . Koliko mene sjecanje sluzi to su gume 13"-ice, niskoprofilne ? Mene zanimaju ovakve ili neke njima slicne felge, ali mozete i Vi nesto da predlozite, to je cak i pozeljno  coilleo2tj  bitno mi je da "leze" na autu  big_boss

P.S. Jedna felga/felna je 200e ili sve cetiri ?  :huh:
« Poslednja izmena: Jun 17, 2011, 10:57:55 pre podne od strane student »

Van mreže mixa_1.1el

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Jun 17, 2011, 12:45:48 posle podne »
hehe...pa sve zavisi za izgovor od akcenta nije greska ni jedno ni drugo. Hrvati cini mi se da bas kazu felge ovde su felne al u svakom slucaju to je to  biggrin
Da cena bi trebala da bude za sve 4 ali to sam ti rekao od prilike sve zavisi od stanja.
Pogledaj ove felne...
To su inace moje felne, ja sam ih vozio kod mene na kolima jedno vreme...auto sam prodao one su ostale sredjene su cele ispoliranje stvljeni novi ventili cepovi nisu krive niti nesto slicno 14-tice su od kad su sredjene NIKADA nisu stavljane na auto stoje mi u regalu :)
http://www.polovniautomobili.com/oglas1207782/alu_felne_r14_65j_fondmetal_maserati/
« Poslednja izmena: Jun 17, 2011, 12:58:42 posle podne od strane mixa_1.1el »

Van mreže student

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Jun 17, 2011, 01:55:01 posle podne »
Ali ja ne vozim Maserati-ja , nego Vw Polo   wub biggrin Hocu VW znak da ima na njima , minimalisticki , maximalisticki svejedno... samo da je VW i da izgledaju moderno i kvalitetno  thumbup

@ mixa cheers

Van mreže mixa_1.1el

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Jun 17, 2011, 01:59:45 posle podne »
hehe...pa mozes da stavis VW znak...ja sam ih uzeo od nekog decka koji ih je vozio na golfu 2 i stvarno otkida kako stoji :))

Van mreže student

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Jun 19, 2011, 12:29:57 posle podne »
ma vjerovatno su one ok, ali ja  hocu neke sa "kracima"  clap  Ne svidja mi se "pun" dizajn jer me podsjeca na fabricke celicne. Konkurs i dalje otvoren  drive