Peco, ne mora samo da se spusti auto da bi bio lep, ima 10000 drugih stvari sto covek moze da uradi na svom autu da bi mu bio lep. I drugo o ukusima se ne treba raspravljati. Cak sta vise, cek fura svoj fazon sredjivanja, mozete da mu date kompliment na to, mozete da mu iznesete svoje misljenje, i to je to. A ne da se vi svadjate oko njegovih lajsni. Ja postujem kad neko sredjuje auto u German Style-u, ali to nikako ne trebaju sad svi. Cim neko kupi auto ili se predstavi morate odma SPUSTI GA! Lepo ti je rekao Boban, nisu svi u mogucnosti za tim. I to je to.
ne kažem ja da mora to tako, samo dajem komentar na osnovu mog ukusa i kako se to meni sviđa i kako bi po meni lepo izgledalo.. No hard feelings.
@outlaw, nema potrebe za izvinjavanje
Ja sam samo dao repliku videci teren gde se auto krece. Ako zeli covec nek izvoli, niko mu nebrani. Tu smo zato da damo predloge

U pravu si druže.
@ novicic, imas mnogo dobru osnovu za sređivanje, ti štopovi mislim da bi ti bili pun pogodak, ako su ti možda malo isfurani, pogledaj, imaš slične takve sa toniranim gornjim delom, ili varijanta sa led diodama.
Ove felne nisu loše, al po meni mislim da ne bi lepo stajale na golfu dvojci. Potraži malo po oglasima, za te pare možeš da nađeš jako lepe i pristojne felne 15" sa gumama.
Opet, kažem ti mislim da bi trebao da skineš one lajsne koje je coxy obeležio na slikama, kulturnije izgleda bez toga. Isto tako, kad bi mogao da nađeš negde fabričku crnu plastiku za sajtne mislim da bi se mnogo bolje uklopila nego ova aftermarket.